Κοπή Πρωτοχρονίατικης Πίτας στον Όμιλο Αντισφαίρισης Ρεθύμνου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση του Ομίλου Αντισφαίρισης Ρεθύμνου για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας και τη βράβευση των καλύτερων αθλητών που έλαβε χώρα την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου στις εγκαταστάσεις του στο ΔΑΚ Γάλλου στο Ρέθυμνο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, βραβευτήκαν οι καλύτεροι αθλητές του αγωνιστικού τμήματος του Ομίλου μας, Νίνος Νίκος, Κατημερτζόγλου Γιώργος, Σπυρόπουλος Νίκος και Ηλιάκη Αθηνά, οι οποίοι διακρίθηκαν και ξεχώρισαν κατά το έτος 2018, καθώς και η Γιορταμάκη Φωτεινή, ως η καλύτερη μαθήτρια – αθλήτρια του Ομίλου μας. Βραβείο απονεμήθηκε επίσης στους Γκόλτσιο Βασίλη, Τσαγλιώτη Αντώνη και Μαμαλάκη Σήφη για την συμμετοχή τους στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα με την οποία ο Όμιλός μας ανέβηκε κατηγορία. Τέλος, βραβείο δέχτηκε και ο υπεύθυνος του Τμήματος αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνης, κ. Λαχνιδάκης Δημήτρης, για την προσφορά του στο τένις και γενικότερα στο Ρεθυμνιώτικο αθλητισμό.

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του κ. Λαγουδάκη Σταύρου, προέδρου του Ο.Α.Ρ., ο οποίος ευχαρίστησε όλους, όσους συμπαραστέκονται και βοηθούν στις προσπάθειες που καταβάλλονται, ώστε να εκπληρωθεί το όραμα της βελτίωσης και εξέλιξης του Ο.Α.Ρ.

«Θα ήθελα να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους με τους οποίους είχα την τιμή να συνεργαστώ όλα αυτά τα χρόνια, με ένα κοινό όραμα. Να ανεβάσουμε το τένις και τον Όμιλο Αντισφαίρισης Ρεθύμνου όσο πιο ψηλά μπορούμε. Να δημιουργήσουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες άθλησης των παιδιών και των μελών μας. Να δημιουργήσουμε στο Ρέθυμνο αθλητικές εγκαταστάσεις τένις, πρότυπο για όλη την Ελλάδα. Βάλαμε τον πήχη ψηλά, αν και ξέραμε ότι δεν θα ήταν καθόλου εύκολο. Αλλά ήμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε, μέχρι να πετύχουμε. Και αυτό κάναμε όλοι μαζί ενωμένοι. Σαν μία οικογένεια. Γιατί ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ρεθύμνου είναι μία οικογένεια. Κι εύχομαι να παραμείνει έτσι για πάντα».

Μεταξύ άλλων, ευχαρίστησε τους προπονητές, τα μέλη των εκάστοτε Δ.Σ. καθώς και τους γονείς για την εμπιστοσύνη, που δείχνουν στον Όμιλο γενικότερα και στους προπονητές ειδικότερα.

Το 2018 ήταν ένα ιδιαίτερα δημιουργικό έτος, από άποψη διοργανώσεων, εκδηλώσεων και συμμετοχής σε αγώνες.

Πιο αναλυτικά, ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ρεθύμνου, όπως κάθε χρονιά, διοργάνωσε αλλά και συμμετείχε σε τουρνουά Πράσινης, Πορτοκαλί και Κόκκινης μπάλας με πολλές επιτυχίες. Διοργάνωσε επίσης πολλές εκδηλώσεις με στόχο την ψυχαγωγία των παιδιών αλλά και την ενημέρωση σχετικά με το άθλημα της αντισφαίρισης. Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι σχολικές εκδρομές που πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις μας προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία στα παιδιά να γνωριστούν καλύτερα με το άθλημα.

Από την ανασκόπηση του έτους, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι διοργανώσεις Παγκρήτιων και εσωτερικών τουρνουά, με τα οποία τα μέλη μας έχουν την ευκαιρία να αναμετρηθούν μεταξύ τους και να αναδειχθούν οι καλύτεροι αθλητές.

Τέλος, μέσα στο 2018, πραγματοποιήθηκε ανακατασκευή και ανακαίνιση όλων των γηπέδων, ενώ ξεκίνησε και η κατασκευή ενός νέου γηπέδου, που αναμφίβολα, θα καλύψει σε μεγάλο βαθμό τις αυξανόμενες ανάγκες του Ομίλου μας.

Η εκδήλωση έκλεισε με ευχές για ένα δημιουργικό και εποικοδομητικό έτος με υγεία, αγάπη και όρεξη για αθλητισμό, ενώ οι παρευρισκόμενοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για το 2019.