Κώστας Χατζής & Μιχάλης Χατζηγιάννης ζωντανά την Παρασκευή στο Ηράκλειο!

Όλα έτοιμα για τη μεγάλη συναυλία των δύο ερμηνευτών η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 19 Ιουλίου στο Κηποθέατρο “N. Καζαντζάκης” στο Ηράκλειο.

Η προπώληση των εισιτηρίων στα 13 ευρώ θα συνεχίζετε σε όλα τα σημεία μέχρι και την ημέρα της συναυλίας στις 18:00 ενώ εισιτήρια των 15 ευρώ θα υπάρχουν στην είσοδο της εκδήλωσης.

Με ένα “άγγιγμα Ψυχής” η “αγάπη όλα τα υπομένει και όλα τα ελπίζει” και ο σημαντικότερος ίσως δημιουργός και ερμηνευτής της σύγχρονης μουσικής σκηνής Μιχάλης Χατζηγιάννης, βρίσκεται για πρώτη φορά, ζωντανά σε επιλεγμένες συναυλίες μαζί με τον μοναδικό και διαχρονικό Κώστα Χατζή.

Από το “Όταν κοιτάς από ψηλά μοιάζει η γη με ζωγραφιά” και το “Σύνορα η αγάπη δεν γνωρίζει” μέχρι το “Δεν φεύγω” και το “Έρωτας Αγκάθι”, το “Είναι επικίνδυνα εδώ”, το “Καλοκαίρι μου”, τη “Σαϊτιά” κλπ αλλά και το “Μη μιλάς άλλο για αγάπη”, τον Μίκη Θεοδωράκη και τον Σταύρο Ξαρχάκο, όλα μαζί, είναι ένα ταξίδι στον χρόνο με ξεχωριστές στιγμές μιας σπουδαίας μουσικής παρέας.

Με έξι εξαίρετους μουσικούς, την μοναδική μπάντα του Μιχάλη Χατζηγιάννη, οι δύο καλλιτέχνες φτιάχνουν ένα νοσταλγικό αλλά και αισιόδοξο σημερινό πρόγραμμα γεμάτο από τα τραγούδια που όλοι έχουμε τραγουδήσει και που έχουν συνδεθεί με μερικές από τις πιο αγαπημένες στιγμές της ζωής μας.

Στο πρώτο μέρος, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με την μπάντα του παρουσιάζει μία επιλογή από τραγούδια που αγαπήθηκαν πολύ από την αρχή μέχρι σήμερα. Στο δεύτερο μέρος ένα ιδιότυπο ρεσιτάλ με τον Κώστα Χατζή, το οποίο ολοκληρώνετε με υπέροχα ντουέτα των δυο καλλιτεχνών, σε μια απολαυστική παράσταση 2,5 ωρών.

Info:

Κώστας Χατζής & Μιχάλης Χατζηγιάννης
Παρασκευή 19 Ιουλίου / Κηποθέατρο “Νίκος Καζαντζάκης”
Ώρα έναρξης 21:30 / Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30
Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση 13€ – στην Είσοδο 15€

Σημεία προπώλησης: Βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης – Δισκοπωλείο Αεράκης – Ταμεία Κηποθεάτρου – Public – Ticketservises.gr  

Διοργάνωση: Cretanart Productions