ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κώστας Μαλιάτσης, Mikeius και Jeremy έρχονται στην Κρήτη με την Stand Up Comedy παράσταση της χρονιάς!

Stand-Up Comedy Show Comedy For The Masses “10 Years Anniversary”. Κώστας Μαλιάτσης Σάλας, Mikeius και Jeremy μετά από συνεχόμενες Sold Out παραστάσεις  έρχονται στην Κρήτη για τρεις παραστάσεις σε Χανιά, Ηράκλειο και Ρέθυμνο!

Πόλη: Χανιά
Πότε; Παρασκευή 28 Απριλίου 2023
Που; Cine Mega Place
Ώρα έναρξης: 21.30
Προπώληση 11 ευρώ στο Mega Place και 13 ευρώ σε viva.gr και στο ταμείο την ημέρα της παράστασης.

Πόλη: Ηράκλειο
Πότε; Σάββατο 29 Απριλίου 2023
Που; Θέατρο Αστόρια
Ώρα έναρξης: 21.30
Προπώληση 11 ευρώ στο Αστόρια και 13 ευρώ σε viva.gr και στο ταμείο την ημέρα της παράστασης.

Πόλη: Ρέθυμνο
Πότε; Κυριακή 30 Απριλίου 2023
Που; Cineland Παντελής
Ώρα έναρξης: 21.30
Προπώληση 11 ευρώ στο Παντελής και 13 ευρώ σε viva.gr και στο ταμείο την ημέρα της παράστασης.

Τα πρώτα shows της σπουδαίας τριάδας κωμικών, δέκα χρόνια μετά την πρώτη τους παράσταση, στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία. Ο κόσμος μίλησε λοιπόν και απαίτησε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα

Κώστας Μαλιάτσης Σάλας, Mikeius και Jeremy, κάνουν δυναμικό comeback με νέα κείμενα, στην πιο ευχάριστη έκπληξη της φετινής σεζόν.

Τα νούμερα των τριών θρυλικών κωμικοί και youtubers μιλούν από μόνα τους. 1.210.000 συνδρομητές στο YouTubeακολουθούν καθημερινά τον Mikeius, τον Jeremy και τον Κώστα Μαλιάτση Σάλα, νούμερο αδιανόητο για τα ελληνικά δεδομένα.

Την Παρασκευή 28 Απριλίου στα Χανιά, το Σάββατο 29 Απριλίου στο Ηράκλειο και την Κυριακή 30 Απριλίου στο Ρέθυμνο, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε ξανά ένα συνδυασμό των καλύτερων κειμένων των τριών performers σε μία ανεπανάληπτη κωμική βραδιά.

Για τους παλιούς που θέλουν να θυμηθούν αλλά και τους νέους που θέλουν να μάθουν, τα θέατρα όλης της χώρας, θα γεμίσουν ξανά γέλια με ένα ταυτόχρονο αέρα γλυκιάς νοσταλγίας

Σας περιμένουμε!