ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΡΕΒΑΤΣΟΥΛΗΣ

«Κράτα γερά τη σημαία ψηλά»

Ακόμα μια υψίστη τιμητική διάκριση από το συμπολίτη μας Μανώλη Λιοδάκη του Στυλιανού, τακτικό καθηγητή ορθοπαιδικής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Ανόβερου. Επιλέχθηκε από το περιοδικό FOCUS ως «Κορυφαίος Ιατρός Της Γερμανίας για το έτος 2021» (σε ηλικία μόλις 38 ετών).

Ο Μανώλης Λιοδάκης διαθέτει στη φέρετρα πολλές διακρίσεις. Αποφοίτησε πρώτος στην τάξη των αριστούχων από το πανεπιστήμιο Αθηνών, εξελέγη ως ο νεότερος καθηγητής στα 29 του στην Ιατρική Σχολή του πανεπιστήμιου του Ανόβερου, με ειδικότητα την Ορθοπαιδική και Τραυματολογία και εξειδίκευση των αρθοπλαστική και την επιμήκυνση
οστών από το πανεπιστήμιο MacGiil του Καναδά. Έχει master στην Διοίκηση Νοσοκομείων από το πανεπιστήμιο του Βερολίνου, Διδακτορική Διατριβή, Υφηγεσία και μερικές εκατοντάδες εργασιών σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και διεθνή επιστημονικά συνέδρια.

Πάνω από όλα όμως διακρίνεται για την απλότητα του και την αγάπη του να υπηρετεί ανιδιοτελώς το ανθρωπιστικό του έργο: να σώζει ζωές και να βελτιώνει την ποιότητα ζωής τους.

Δικαίως οι γονείς του ο Στέλιος Λιοδάκης, ομότιμος καθηγητής ΕΜΠ και η Ελένη Λιοδάκη – Κρεβατσούλη αισθάνονται υπερήφανοι για αυτόν.

Αγαπητέ Μανώλη, σου εύχομαι πάντα επιτυχίες και να βάλεις στόχο την επιστροφή σου στα πάτρια εδάφη που έχουμε ανάγκη από την ανιδιοτελή σου προφορά.

Ο θείος σου
Μανώλης Κρεβατσούλης