Κρίσιμες ώρες για την 14χρονη που έπεσε από τα Ενετικά Τείχη

Ώρες αγωνίας για τη 14χρονη κοπέλα που το βράδυ της Τρίτης έπεσε από τα Ενετικά Τείχη στο Κομμένο Μπεντένι με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό της.

Η έφηβη αρχικά μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου ομάδα γιατρών κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα βαρύτατα τραύματα που υπέστη κατά την πτώση της, στο κεφάλι και όλο της το σώμα.

Η νεαρή κοπέλα, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής της, μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένη στην Εντατική Παίδων, με τους γιατρούς να θεωρούν ιδιαίτερα κρίσιμες τις επόμενες ώρες.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης θέτοντας σε πλήρη συναγερμό τις αρχές. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο όπου περαστικοί είδαν το κορίτσι να πέφτει στο κενό και στη συνέχει με τη συνοδεία δικυκλιστών της ομάδας ΔΙΑΣ της ΕΛ.ΑΣ μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο, όπου στο μεταξύ οι γιατροί είχαν τεθεί σε πλήρη ετοιμότητα για την άμεση αντιμετώπιση των πολλαπλών και σοβαρότατων τραυμάτων της.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί πλήρως τα αίτια της πτώσης της 14χρονης, τα οποία διερευνώνται από τις αρχές.