ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Ενημερωτικές δράσεις από την Τροχαία εν όψει του εορτασμού της Αναστάσεως και του Άγιου Πάσχα

Εν όψει του εορτασμού της Αναστάσεως και του Άγιου Πάσχα, Αστυνομικοί Διευθυντές των κατά τόπους Διευθύνσεων Αστυνομίας, θα παραχωρήσουν δηλώσεις στα μέσα ενημέρωσης για τις δράσεις και τους εντατικούς ελέγχους που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο πρόληψης και καταστολής παραβατικών συμπεριφορών σε θέματα κλοπών, ζωοκλοπών, οδικής ασφάλειας καθώς και της παράνομης κατοχής και χρήσης βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων.

Επίσης Αστυνομικοί Υπηρεσιών Τμημάτων Τροχαίας της ΓΕΠΑΔ Κρήτης θα προβούν σε ενημερωτικές δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών και θα παραχωρήσουν δηλώσεις στα μέσα ενημέρωσης με συμβουλές οδικής ασφάλειας για την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Ειδικότερα:

 • ΛΑΣΙΘΙ – Την Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου στις 12:00 το μεσημέρι ο Διευθυντής Αστυνομίας Λασιθίου, Αστυνομικός Διευθυντής Μιχαήλ ΤΣΙΡΙΛΑΚΗΣ στο Γραφείο του.
 • ΧΑΝΙΑ – Τη Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου στις 11:30 το πρωί ο Διευθυντής Αστυνομίας Χανίων, Αστυνομικός Διευθυντής Γεώργιος
  ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΑΚΗΣ στο Γραφείο του.

Ενημερωτικές δράσεις Τμημάτων Τροχαίας

 • ΛΑΣΙΘΙ
  Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου στις 20.00 στην Ιερα Μονή Παναγιάς Νεάπολης, αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Αγίου Νικολάου σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Πέτρας και Χερρονήσου θα πραγματοποιήσουν δράση πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων.
 • ΗΡΑΚΛΕΙΟ
  Μεγάλη Παρασκευή 14 Απριλίου στις 18.30 στο κυκλικό του Μουσείου στην Πλατεία Ελευθερίας θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική δράση του Τμήματος Τροχαίας Ηρακλείου.
 • ΡΕΘΥΜΝΟ
  Μεγάλο Σάββατο 15 Απριλίου στις 12:00 το μεσημέρι στο Δημαρχείο Ρεθύμνου ενημερωτική δράση του Τμήματος Τροχαίας Ρεθύμνου.