ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Μαθήτρια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει μέσα στο σχολείο!

Παρολίγον τραγωδία σε Γυμνάσιο των Χανίων, καθώς 15χρονη μαθήτρια προσπάθησε να αυτοκτονήσει στις τουαλέτες του σχολείου.

Στην παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Χανίων νοσηλεύεται μία μαθήτρια γυμνασίου, καθώς επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή της μέσα στο σχολείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν το πρωί της Πέμπτης (12/01) όταν η μαθήτρια της β’ γυμνασίου πήγε στις τουαλέτες του σχολείου και επιχείρησε να κόψει τις φλέβες της.

Η κίνησή της έγινε άμεσα αντιληπτή με τους καθηγητές να κινητοποιούνται. Μάλιστα, στο σχολείο υπήρχε και νοσηλεύτρια που έδωσε τις πρώτες βοήθειες στην μαθήτρια ενώ ειδοποιήθηκε και το ΕΚΑΒ.

Οι διασώστες την μετέφεραν στο νοσοκομείο Χανίων όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

«Εκπαιδευτικοί καθώς και η νοσηλεύτρια του σχολείου αντέδρασαν καίρια σε αυτό το περιστατικό με αποτέλεσμα να μην υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή της μαθήτριας», επεσήμανε, μιλώντας στο cretapost, ο διευθυντής της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης νομού Χανίων, Παναγιώτης Αμπελάς ενώ όπως τονίζει ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες από την διεύθυνση του σχολείου προκειμένου να αποσαφηνιστούν τα αίτια που οδήγησαν την μαθήτρια σε αυτή τη πράξη.