ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Μήνυση σε ανεμβολίαστη υπάλληλο που είχε μπει σε αναστολή, αλλά επέμενε να πηγαίνει στον χώρο εργασίας της

Πρόκειται για περιστατικό που συνέβη στον d;hμο Μινώα Πεδιάδας με υπάλληλο που εργαζόταν σε δημοτική υπηρεσία, στο τμήμα φυσικοθεραπειών και για τον λόγο αυτό υπάγεται στο υγειονομικό προσωπικό.

Η υπάλληλος είχε τεθεί σε αναστολή καθώς ήταν ανεμβολίαστη. Παρόλα αυτά η υπάλληλος επέμενε να πηγαίνει στον χώρο της εργασίας της παραβιάζοντας την αναστολή λόγω του μη εμβολιασμού της.

Για τον λόγο αυτό ο αρμόδιος αντιδήμαρχος του δήμου Μινώα Πεδιάδας υπέβαλε μήνυση σε βάρος της υπαλλήλου.

Κρήτη: 2697 έλεγχοι για τα υγειονομικά μέτρα

Την ίδια ώρα οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν τους ελέγχους τους στην Κρήτη για την τήρηση των μέτρων κατά του Covid19. Συνολικά το τελευταίο 24ωρο πραγματοποιήθηκαν 2697 έλεγχοι.

Στα Χανιά επιβλήθηκε πρόστιμο σε 6 υπαλλήλους σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος για μη χρήση μάσκας καθώς και σε ένα μίνι μάρκετ για μη ανάρτηση πινακίδας με τον ανώτατο επιτρεπόμενο αριθμό ατόμων.

Επίσης για μια χρήση μάσκας επιβλήθηκαν στο Ρέθυμνο δυο πρόστιμα σε εργαζομένους καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και στο Ηράκλειο 5 σε εργαζόμενους καταστημάτων και 1 σε πελάτη.

Στο Λασίθι επιβλήθηκε ένα πρόστιμο σε οδηγό λεωφορείου, ένα σε οδηγό ταξί και 5 σε επιβάτες ΙΧ. Τέλος στο ΒΟΑΚ βεβαιώθηκε παράβαση σε έναν επιβάτη οχήματος.

ΜΕΣΩflashnews.gr