ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Στη φυλακή ο νονός που βίαζε το βαφτιστήρι του

Τον δρόμο για τη… φυλακή πήρε χθες ο 50χρονος άνδρας από το Ηράκλειο που κατηγορούνταν για σεξουαλική κακοποίηση κατά του βαφτιστηριού του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 50χρονος οδηγήθηκε την Παρασκευή ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί για τις πράξεις του.

Ο δράστης φαίνεται πως στην κατάθεσή του ομολόγησε ότι βίασε δύο φορές το βαφτιστήρι του όταν εκείνο ήταν ανήλικο λέγοντας πως το παιδί ήταν εκείνο που το ήθελε. Το βαφτιστήρι του, που σήμερα είναι 18 χρονών, είχε καταθέσει από την πρώτη στιγμή πως ο νονός του το είχε βιάσει τουλάχιστον δέκα φορές χωρίς τη δική του θέληση. Την ίδια ώρα, ο δράστης ανέφερε ενώπιον της ανακρίτριας ότι δεν παρενόχλησε ποτέ τα κορίτσια.

Μετά την απολογία του, ο 50χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση ήρθε στο φως μετά από καταγγελία που έκανε ο 18χρονος ότι ο νονός του τον κακοποιούσε σεξουαλικά την περίοδο από το 2006 έως το 2010 δηλαδή από τα 9 του χρόνια μέχρι τα 12.

Την ίδια ώρα σε βάρος του έχει καταθέσει και η αδερφή του 18χρονου και ένα ακόμα κορίτσι 17 ετών, για ανάρμοστη συμπεριφορά όταν τα δύο κορίτσια ήταν 5 ετών. Πρόκειται για την αδελφή άλλου βαφτιστηριού του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά από έρευνες στο σπίτι του οι αστυνομικοί εντόπισαν βίντεο με τον 50χρονο να ασελγεί σε βάρος ενός από των τριών παιδιών.