Ζωντανή κρητική μουσική στο Ρέθυμνο. Όλες οι εκδηλώσεις, συγκεντρωμένες εδώ.

Σάββατο 27 Μαΐου

  • O Σήφης Τσουρδαλάκης και ο Γιαννης Κακλής με το συγκρότημά τους στην Ταβέρνα Πόπη (Αδελιανός Κάμπος). Τηλ. κρατήσεων 2831072270.
  • Ο Κώστας Καλλέργης και ο Γιώργης Φασουλάς με το συγκρότημα τους στο Κοσμικό Κέντρο – Ταβέρνα «Μύθος». Τηλέφωνο για κρατήσεις 2831071565.

Κυριακή 28 Μαΐου

  • Το Βιωματικό, Μουσικοχορευτικό & Παιδαγωγικό εργαστήρι Ρεθύμνης «Πυρρίχια Δρώμενα» ολοκληρώνοντας για τη φετινή χρονιά τα μαθήματα μουσικών οργάνων, τραγουδιού και κρητικών παραδοσιακών χορών, σας προσκαλεί όλους στον ετήσιο χορό του που θα πραγματοποιηθεί στις 13.00, στο Κέντρο Πέλαγος στην περιοχή του Ατσιποπούλου. Θα ακολουθήσει παρουσίαση κρητικών χορών από τους μικρούς & μεγάλους μαθητές και στη συνέχεια, κρητικό παραδοσιακό γλέντι με τους Νεκτάριο Κουναλάκη, Λουκά Μανδακάκη, Νίκο Συνολάκη και Ηλία Λιανδρή. Είσοδος 15€ με πλήρες μενού και ποτό.

Κυριακή 5 Ιουνίου

  • Κρητική βραδιά με το συγκρότημα του Κώστα Κουτελιδακη και του Γιώργη Χριστονάκη, διοργανώνει ο Τουριστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος «Δαίδαλος – Ίκαρος», στην Αγία Γαλήνη του Δήμου Αγίου Βασιλείου.

*

κρητική μουσική

Ροή ειδήσεων