ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κυκλοφορία του καινούργιου βιβλίου του Κρητικού συγγραφέα, Ντίνου Τανίτη

Ξαναζωντανεύοντας τον κόσμο, του Ντίνου Τανίτη

Σελίδες: 94
Διαστάσεις: 21×14
Δέσιμο: μαλακό εξώφυλλο
Λιανική Τιμή:  10 ευρώ
Κατηγορία:  Λογοτεχνία του φανταστικού,
λογοτεχνία βιολογικού τρόμου, πανδημία, post apocalyptic
ISBN: 978-960-607-294-9

Ένα προφητικό βιβλίο.

Μετά την πανδημία έρχεται η πυρηνική αποκάλυψη!

Μετά από μια παρατεταμένη περίοδο μιας θανατηφόρου πανδημίας που προκάλεσε διεθνώς το κλείσιμο οικονομιών, κοινωνιών, παύση δραστηριοτήτων κι απομόνωση κατ’ οίκον, η ζωή έδειχνε να ξαναβρίσκει την πρότερη κανονικότητα της. Μα η πανδημία είχε αφήσει πίσω της ανθρώπους τρομαγμένους, καχύποπτους, παγιδευμένους σε φοβίες, κάργα ατομιστές και οικονομικά καταστραμμένους. Τα μεγέθη των ανισοτήτων είναι δυσθεώρητα, τεράστια συσσώρευση πλούτου σε λίγους, και εκατομμύρια φτωχοί που πολλαπλασιάζονται. Η οργή ξεχειλίζει…

Ο πλανήτης σε αναβρασμό, γίνεται ένα πεδίο εμπορικών, κρατικών και γεωπολιτικών ανταγωνισμών, που επαναφέρουν τον πόλεμο μέχρι και την πυρηνική απειλή. Ώσπου αυτό που οι σκεπτόμενοι πολίτες ανά τον κόσμο φοβούνταν, έγινε! Όσα κέρδισε η ανθρωπότητα στους τελευταίους αιώνες της ιστορικής διαδρομής της, χαθήκανε σε κάποιους μήνες.

Μετά τα χτυπήματα δημιουργήθηκε μια απέραντη, εχθρική για κάθε ον, Καταραμένη Γη με κάποιες απομακρυσμένες  εστίες ικανές να φιλοξενήσουν ζωή. Σκόρπιες στον χώρο, στις άκρες του πλανήτη και πολύ δύσκολο να επικοινωνήσουν μεταξύ τους, αυτές οι κλειστές περιοχές, που  επηρεάστηκαν λίγο ή καθόλου από τον πυρηνικό όλεθρο. Διακόπηκε εντελώς η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και σταμάτησε απότομα κάθε μονάδα παραγωγής του. Οι επιζήσαντες μόνο με εφαρμογές του ατμού μπορούσαν να  ξαναρχίσουν.

Σα να μην έφτανε η καταστροφή από τη ραδιενέργεια, με τις απανωτές εκλύσεις τεράστιων ποσών θερμότητας που συνοδεύουν τις πυρηνικές εκρήξεις, επιταχύνθηκε η υπερθέρμανση του πλανήτη.

Και εδώ αρχίζει η προσπάθεια να ξαναζωντανέψουν τον κόσμο.

Γεννήθηκε στα Χανιά της Κρήτης, όπου παραμένει μόνιμος κάτοικος.

Από το 2008 μέχρι το 2014 ήταν παραγωγός θεάματος, ACANTHUS PRODUCTIONS.

Σπούδασε Ηλεκτρονικός Μηχανικός και έχει ολοκληρώσει επιτυχώς ένα πρόγραμμα ανοιχτού MBA. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια δημιουργικής γραφής, φωτογραφίας, πωλήσεων, επιχειρηματικότητας, προσωπικής ανάπτυξης. Είναι ερασιτέχνης φωτογράφος & αστρονόμος. Και οπλουργός αεροσκαφών, από την διετή θητεία του στην Πολεμική Αεροπορία. Του αρέσει η γυμναστική με βάρη, το γράψιμο, το διάβασμα, το περπάτημα στη φύση, το καλό σπιτικό φαγητό και οι σπάνιοι φίλοι.

Άλλα δικά του βιβλία από τις εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές είναι: Το κοινωνικό μυθιστόρημα ΝΩΡΙΣ ΕΦΥΓΕΣ ΘΕΙΕ, 2018,  Το Cyberpunk novel ΣΤΟΝ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, 2019,  Το Vampire Erotica novel ΣΕΧΡΑΜΕΝΑΝΤ Η Αιώνια Ακόλαστη, 2019,  Το θρίλερ βιολογικού τρόμου NRWGOU virus-ΑΟΡΑΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ, 2020.

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Καραγάτση 27, 41221, Λάρισα, 2410-236110,

http://www.universepaths.com/

universe-pathways.blogspot.com

www.facebook.com/Universe.Pathways.Editions/

universepaths@yahoo.com