ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Αγ. Ιωάννου για εργασίες στο αγωγό ύδρευσης Καστελλάκια – Μασταμπά

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο πλαίσιο του έργου «Αντικατάσταση μεταφορικού αγωγού ύδρευσης Καστελλάκια- Μασταμπά και λοιπών δικτύων», το οποίο εκτελεί η ΔΕΥΑΡ, θα τεθούν σε ισχύ την Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023, στην οδό Αγίου Ιωάννου και στο τμήμα της που περιλαμβάνεται μεταξύ της οδού Δαλέντζα Γιάννη και της οδού Αριστοτέλους.

Η διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στην προαναφερόμενη περιοχή, η οποία θα ισχύσει έως και την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου2023 κρίθηκε αναγκαία προκειμένου ο ανάδοχος εργολάβος να εκτελέσει τις εκτελέσει τις προβλεπόμενες από το έργο τομές στο οδόστρωμα.

Κατά το παραπάνω διάστημα, η κυκλοφορία θα διεξάγεται ως εξής:

  • Για τα οχήματα που κινούνται στο ρεύμα καθόδου από τα Πευκάκια έως τη Σχολή Χωροφυλακής, θα γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας τους μέσω των οδών Αριστοτέλους και Δημοκρατίας
  • Αντιστοίχως, για τα οχήματα στο ρεύμα ανόδου από Σχολή Χωροφυλακής προς Πευκάκια (μέσω οδού Καζαντζάκη), θα γίνεται εκτροπή μέσω των οδών Δημοκρατίας και Αριστοτέλους.

Ο Δήμος Ρεθύμνης και η ΔΕΥΑΡ παρακαλούν για την κατανόηση και τη συνεργασία των συμπολιτών διερχόμενων οδηγών και πεζών, προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί η επιβάρυνση και ταλαιπωρία τους και να διασφαλιστεί η ανεμπόδιστη εξέλιξη του σημαντικού αυτού έργου.