ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κόμβο Γαζίου στο ρεύμα κυκλοφορίας Ηράκλειο – Ρέθυμνο

Στo πλαίσιο του έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΝΕΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2020-2022», από τις πρωινές ώρες της Δευτέρας 19/06/2023 μέχρι τις 21.00 της Τετάρτης 21/06/2023 ο κόμβος Γαζίου για το ρεύμα κυκλοφορίας Ηράκλειο – Ρέθυμνο θα παραμείνει κλειστός λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης.

Υπενθυμίζουμε ότι στο ως άνω ρεύμα κυκλοφορίας έχει αποκλειστεί η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας του ΒΟΑΚ από τον κόμβο Γαζίου έως τον κόμβο Λινοπεραμάτων, και η κίνηση των οχημάτων γίνεται μέσω της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας.

  1. Ρύθμιση κυκλοφορίας οχημάτων επί του ΒΟΑΚ
  2. Όσα οχήματα κινούνται επί του ΒΟΑΚ στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ρέθυμνο, και επιθυμούν να κατευθυνθούν προς τις περιοχές «Γάζι» – «Αμμουδάρα» – «Τύλισσο» –  «Κρουσώνα», θα μπορούν να το κάνουν μέσω του κόμβου «Γιόφυρο» ή μέσω του κόμβου «Λινοπεράματα».
  • Ρύθμιση κυκλοφορίας οχημάτων επί του Κόμβου Γαζίου
  • Όσα οχήματα επιθυμούν να εισέλθουν στο ΒΟΑΚ με κατεύθυνση προς Ρέθυμνο θα εκτρέπονται με κατάλληλες πινακίδες προς τον Κόμβο «Λινοπεράματα».  
  • Για τα οχήματα που επιθυμούν να εισέλθουν στον ΒΟΑΚ με κατεύθυνση προς Ηράκλειο, ο κόμβος Γαζίου θα παραμείνει ανοικτός καθ’ όλη  την διάρκεια των εργασιών.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να τηρούν την εγκεκριμένη εργοταξιακή σήμανση.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.