ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Κυκλοφόρησε το 2ο τεύχος του περιοδικού για τους ηλικιωμένους του Δήμου Ανωγείων!

Κυκλοφόρησε το 2ο τεύχος του περιοδικού για τους ηλικιωμένους από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ανωγείων!

Στη σχετική ανακοίνωση της Κοινωνικής Υπηρεσίας αναφέρεται:

«Με μεγάλη χαρά μοιραζόμαστε το δεύτερο τεύχος του περιοδικού για τους ηλικιωμένους μας (και όχι μόνο) που τόσο αγαπήθηκε, σ αυτό τον καινούριο τρόπο επικοινωνίας που εγκαινιάσαμε λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που περνάμε

Είναι όμορφο να μοιραζόμαστε στιγμές έστω κι έτσι καθώς το εγχείρημά μας γίνεται αμφίδρομο.

Προσπαθούμε να εμπλουτίζουμε το υλικό ώστε να κρατήσουμε αμείωτο το ενδιαφέρον τους.

Και είναι ιδιαίτερα συγκινητικό το ότι μοιράστηκαν μαζί μας συναισθήματα, σκέψεις, λόγια ψυχής και μας επέτρεψαν να τα καταγράψουμε στο χαρτί και να το μοιραστούμε με όλους τους αναγνώστες του 2 τεύχους.

Αισθανόμαστε ιδιαίτερη συγκίνηση και ικανοποίηση που έχει τόσο θετική απήχηση και καταφέρνουμε να κρατάμε συντροφιά στους ανθρώπους μας δείχνοντάς τους την έγνοια, τον σεβασμό και την αγάπη μας!

Με την ευχή να συνεχίσουν κι εκείνοι να μας διηγούνται τις δικές τους ιστορίες, εκπληρώνοντας έτσι τον αρχικό μας στόχο… να είναι η σχέση αυτή αμφίδρομη… μέχρι να μπορέσουμε να ανταμώσουμε ξανά!

ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ: «ΟΠΟΙΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΡΩΤΗΣΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ»!

ΕΚΔΟΤΗΣ: Κοινωνική Υπηρεσία Δήμου Ανωγείων

Επιμέλεια -Σύνταξη: Σουλτάτου Ειρήνη -Προϊσταμένη-Κοινωνική Λειτουργός, Αγγέλη Αριστέα : Κοινωνική Λειτουργός -Κοινωφελής Εργασία, Δημητράκη Ελίζα :Κοινωνιολόγος-Κοινωφελής Εργασία, Θεοφανάκη Ειρήνη :Κοινωνική Λειτουργός, Γεροθανάση Βασιλική: Κοινωνική Λειτουργός -Πρακτική άσκηση,
Ιατρικά θέματα-Ασκήσεις νοητικής ενδυνάμωσης: Σαλούστρου -Τσουλίκου Αναστασία :Νοσηλεύτρια»