ΜΟΥΣΙΚΗ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ

Οι Locomondo ζωντανά στο Ρέθυμνο

Η μεγάλη μουσική παρέα, που επί σκηνής, χρόνια τώρα έχει κερδίσει τις καρδιές όλων-μικρών, μεγάλων και μεγαλύτερων παντού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό- με τα τραγούδια της και την ζωντάνια που εκπέμπει, με ρέγγε, σκα και λάτιν ρυθμούς, τα βασικά συστατικά που μετατρέπουν κάθε συναυλία τους σε ενα ατελείωτο πάρτυ, που τον πρώτο λόγο έχει η μουσική και ο χορός.

Στις συναυλίες τους που είναι γνωστές για τη ζωντάνια και την ενέργειά τους, οι Locomondo συνηθίζουν να στήνουν μία γιορτή όπου κόσμος και συγκρότημα γίνονται ένα, θίγοντας παράλληλα τα κακώς κείμενα με τον γνωστό τους τρόπο.

Οι Locomondo τραγουδούν την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012 στο Θέατρο «Ερωφίλη»-Φορτέτζα επιμένοντας πως «Δεν ικάνει κρύο στην Ελλάδα, κρύο δεν έκανε ποτέ» και θέλουν «να σαι εκεί…ο ,τι κι αν συμβεί»!

Οι Locomondo είναι οι: Μάρκος Κούμαρης – φωνή, κιθάρα, Γιάννης Βαρνάβας – φωνή, κιθάρα, Σταμάτης Γούλας – πλήκτρα, sampler, Σπύρος Μπεσδέκης- μπάσο, Σούντρης Στράτος-τύμπανα, Μιχάλης Μουρτζής – κρουστά, Θανάσης Ταμπάκης – υπεύθυνος ήχου.

Μαζί τους όπως πάντα οι: Δημήτρης Γάσιας (βιολί), Νίκος Βλάχος «Τατού», (τρομπέτα), Βασίλης Παναγιωτόπουλος (τρομπόνι).

Τιμή εισιτηρίων: 10 ευρώ στην προπώληση και φοιτητικό. Ταμείο: 12 ευρώ.

Σημεία προπώλησης εισιτηρίων: Καφέ Μελί-Μελό, Παλαιολόγου 38, Παλιά Πόλη/Video Club Οπτικό Κοκτέιλ, Δημοκρατίας 9.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:30.

[box style=”rounded” border=”full”]δείτε που είναι το θέατρο Ερωφίλη[/box]