Λύθηκε το μυστήριο: Ο Κρητικός …Michael Jackson βούτηξε στο συντριβάνι του Συντάγματος! [video]

Επιτέλους λύθηκε το μυστήριο ! Πριν από 3 εβδομάδες περίπου, έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες ένας «μερακλής» (θα συμφωνήσουμε με τον χαρακτηρισμό) που βούτηξε στα δροσερά και γαλαζοπράσινα νερά του συντριβανιού της πλατείας συντάγματος παρέα με ένα ρόζ φουσκωτό φλαμίνγκο και ένα ποτήρι παγωμένης (μπούζι που λέμε στην Κρήτη) μπύρας!

Εκατοντάδες δημοσιεύματα σε Ελλάδα και Κύπρο, stories από δεκάδες περαστικούς και
χρήστες των Social Media έκαναν τον κύκλο του διαδικτύου δίνοντας μια γεύση ξεγνοιασιάς (…και κουζουλάδας) στην καθημερινότητα μας!

Ο λόγος για το νέο διαφημιστικό βίντεο της Παγκρήτιας ραδιοφωνικής εκπομπής «Καλοκαίρι Στο Νότο» με τον Γιώργο Μπαλοθιάρη και την Γωγώ Βερίγου που ανάμεσα σε άλλες σκηνές περιείχε και εκείνη με τον πρωταγωνιστή να απολαμβάνει την βουτιά του στο κέντρο της πόλης!

Τo βίντεο αποτελεί ουσιαστικά μια διασκευή του Viral βίντεο «Just Μπύρες» ένα parody του θρυλικού “Beat it” από τον Michael Jackson, που σάρωσε πέρυσι με σχεδόν 2 εκ. προβολές σε Facebook και Youtube!

To νέο remake έγινε για λογαριασμό του αγαπημένου ομίλου εστιατορίων «Κυρ Αρίστος» που με τις γεύσεις του έδωσε προσωρινό καταφύγιο στον πρωταγωνιστή, μέχρι να πάρει την άδεια του και να επισκεφτεί το πολυπόθητο σπίτι της θείας του στην Κρήτη!

Οι συντελεστές αποφάσισαν να αφιερώσουν το νέο βίντεο του Κρητικού Michael Jackson σε εκείνους που δεν κατάφεραν να πάρουν άδεια φέτος το Καλοκαίρι ενώ συστήνουν να το απολαύσετε παγωμένο και με τον αφρό που επιθυμείτε! Just Μπύρες!