ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Λύτρας: Αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου μετά τη μήνυση της συζύγου του!

Την προσωρινή κράτηση του Απόστολου Λύτρα ζητά η σύζυγος του ποινικολόγου, Σοφία Πολυζωγοπούλου

Την προσωρινή κράτηση του Απόστολου Λύτρα ζητά από την αρμόδια ανακρίτρια ο Θέμης Σοφός, συνήγορος υπεράσπισης της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, η οποία κατέθεσε μήνυση κατά του γνωστού ποινικολόγου για παραβίαση δικαστικής απόφασης, ισχυριζόμενη ότι της έχει στείλει απειλητικό μήνυμα παρά τα περιοριστικά μέτρα που του έχουν υποβληθεί.

Χθες το βράδυ, η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα μαζί με ένα από τα παιδιά τους και έναν δικηγόρο φέρονται να μπήκαν στην αυλή του σπιτιού της κ. Πολυζωγοπούλου για να πάρουν τα πράγματά του. Η τελευταία, κατά τις ίδιες πληροφορίες, πάτησε το panic button και έχασε τις αισθήσεις της, ενώ στο σπίτι εκλήθη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Τα γεγονότα επιβεβαίωσαν ο πρόεδρος Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, και η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντία Δημογλίδου, η οποία διευκρίνισε ότι έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία για αυτόφωρο.

Η κ. Πολυζωγοπούλου υπέβαλε επίσης μήνυση για διατάραξη κοινής ειρήνης και παράνομη βία κατά της πρώην συζύγου του Απόστολου Λύτρα, η οποία φέρεται να έχει συλληφθεί.