Ένα νέο καφέ άνοιξε στο Ρέθυμνο, στο κέντρο της πόλης, με μοναδική αισθητική σε ένα χώρο όπου απολαμβάνεις το σύγχρονο design!

Στο Main Street, στην οδό Δημητρακάκη 8, θα απολαύσεις πρωινό από μπουφέ, μυρωδάτο καφέ (και σε πακέτο!) και ένα πλούσιο κατάλογο με επιλογές από street food, energy πιάτα, φρέσκες σαλάτες και γλυκά, αλλά και μοναδικά κοκτέιλ, όπως και επιλογές από την ενημερωμένη λίστα κρασιών!

Η μέρα ξεκινά με καφέ και πρωινό από τον μπουφέ ή από τις επιλογές που διαθέτει το μενού του Main Street. Συνεχίζουμε στο lunch break με επιλογές ελαφρών γευμάτων, ενώ τα βράδια μας γεμίζουν με τα εξαιρετικά κρασιά και τα μοναδικά cocktails!

Εδώ θα σταματήσεις με το αυτοκίνητο για να πάρεις καφεδάκι, χυμό και ένα αλμυρό ή γλυκό snack συνεχίζοντας τις δουλειές σου. Φυσικά για όσους θέλουν κανονικό πρωινό o μπουφές, οι επιλογές από τον κατάλογο, οι ομελέτες αλλά και τα – γλυκά και αλμυρά – pancakes είναι στη διάθεσή σας. Επίσης, μπορείς κάνεις μία στάση για να καθίσεις στο χώρο για ένα lunch break που περιλαμβάνει σαλάτες, ζυμαρικά, σάντουιτς, πίτσα αλλά και ζουμερά burgers!

Η εξωτερική αυλή του Main Street αποτελεί μια ιδανική επιλογή και για τους καπνιστές, ενώ οι πελάτες έναντι μίας μικρής χρέωσης μπορούν να κάνουν χρήση της πισίνας του ξενοδοχείου στην ταράτσα, με θέα όλο το Ρέθυμνο!