ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μάλκομ Λι: «Να δώσουμε συνέχεια στις νίκες!»

Στη Λάρισα θα φιλοξενηθεί το Σάββατο (15.45) το Ρέθυμνο Cretan Kings, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της ΕΚΟ Basket League.

Όπως τόνισε και ο Μάλκολμ Λι σε δηλώσεις του, η ομάδα μας θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες, ενώ αναφέρθηκε στον τρόπο που θα έρθει η πρώτη εκτός έδρας νίκη. «Γνωρίζουμε όλοι ότι είναι ένα πολύ σημαντικό ματς. Θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στις νίκες και αυτό θα επιτευχθεί μέσω της απόλυτης συγκέντρωσης που θα επιδείξουμε στη Λάρισα. Είμαστε έτοιμοι και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε.

Αυτό που θα πρέπει να διορθώσουμε στα εκτός έδρας παιχνίδια, για να πανηγυρίσουμε και μακριά από το Ρέθυμνο μία νίκη, είναι να ενισχύσουμε το κομμάτι της ενέργειας μας. Να μπαίνουμε πιο δυναμικά στα παιχνίδια γιατί είδαμε και στο ματς απέναντι στον ΠΑΟΚ πως το πληρώσαμε ακριβά. Χρειαζόμαστε περισσότερη ενέργεια στο αμυντικό κομμάτι και αν τα καταφέρουμε τότε θα βρούμε ισορροπία και στην επίθεση μας, με τις πιθανότητες για μία νίκη εκτός έδρας να αυξάνονται.

Προς το παρόν κινούμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση για να πετύχουμε τους φετινούς μας στόχους. Διαθέτουμε την απαραίτητη ψυχολογία και το ταλέντο, με την αυτοπεποίθηση και το πολύ καλό κλίμα να μας οδηγούν».