ΑΠΟΨΕΙΣ

Μάρθα Γκατζιανίδου: «Γιατί Λαϊκή Συσπείρωση»

Η συσπείρωση όλων μας απέναντι σε μια δημοτική και περιφερειακή αρχή που έχει μετατραπεί σε ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟ εξυπηρέτησης της αντιλαϊκής πολιτικής και μάλιστα έχοντας ΕΙΔΙΚΟ ΡΟΛΟ στην κατεδάφιση των κοινωνικών δικαιωμάτων,(Παιδεία υγεία, αντισεισμική θωράκιση σχολείων, χρηματοδότηση φροντίδα ηλικιωμένων κτλ ) είναι επιτακτική ανάγκη .

Η συμμετοχή μου στα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης είναι καθήκον, γιατί η Λαϊκή Συσπείρωση λέει αλήθειες, έχει αξίες, είναι ακέραιη , έχει ηθική, δεν κοροϊδεύει λέγοντας άλλα προεκλογικά και άλλα μετά τις εκλογές! Δεν κάνει «κωλοτούμπες»

Διεκδικεί ,αποκαλύπτει στο λαό όσα οι άλλοι του κρύβουν, συγκρούεται να αποσπάσει ανάσες ανακούφισης για το λαό ,όπως, την δραστική μείωση των τελών ύδρευσης και αποχέτευσης ,την κάλυψη όλων των παιδιών στους παιδικούς σταθμούς, τη χρηματοδότηση των σχολειών ,για τον πολιτισμό ,τον αθλητισμό ,για την άμεση στελέχωση του νοσοκομείου μας ,για την υπεράσπιση πλειστηριασμού πρώτης κατοικίας.
Πρωτοστατεί μαζί με το λαό στους αγώνες μέσα και έξω από τα ΔΣ για κάθε μικρό και μεγάλο για τις ανάγκες των πολιτών, πρωτοστατεί στο ‘’ένας για όλους και όλοι για έναν’’

Με πράξεις όχι με λόγια . Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο δεν μπορεί να ξοδευτεί η ελπίδα ούτε στους εκλεκτούς της ΝΔ, ούτε στα μαγειρέματα υποψήφιων ΠΑΣΟΚ –ΣΥΡΙΖΑ .Η αχτίδα αισιοδοξίας βρίσκεται στην ενίσχυση των συνδυασμών της Λαϊκής Συσπείρωσης στην οργάνωση στον καθημερινό αγώνα και την αναμέτρηση με την πολιτική των ισχυρών. Σωτήρες δεν υπάρχουν.

Μάρθα Γκατζιανίδου
Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Κρήτης με τη Λαϊκή Συσπείρωση