ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Μαθήματα σκι για μικρούς και μεγάλους στις πλαγιές του Ψηλορείτη!

Η σχολή Σκι cretan ski school του ορειβατικού συλλόγου Ρεθύμνου με την υποστήριξη του Πολιτιστικού Συλλόγου Βισταγής και της κοινότητας Βισταγής Αμαρίου θα διοργανώσει μαθήματα σκι για μικρούς και μεγάλους στην νότια πλευρά του Ψηλορείτη.

Στα μαθήματα αυτά προτεραιότητα θα έχουν οι κάτοικοι της περιοχής Αμαρίου και οι υπόλοιπες θέσεις θα δοθούν σε κατοίκους άλλων περιοχών που θέλουν να επισκεφθούν την μοναδική αυτή τοποθεσία και να μάθουν σκι μαζί μας. Θα δοθούν πληροφορίες για διαμονή στους ξενώνες της περιοχής σε όσους έρχονται από μακριά και θέλουν να διανυκτερεύσουν καθώς και για τις επιλογές που έχουν για να γευτούν την ντόπια κουζίνα των καταστημάτων της περιοχής.

Τα μαθήματα αφορούν τους απόλυτα αρχάριους ή όσους έχουν κάνει 1-2 μέρες σκι.

Θα γίνουν 2 ανεξάρτητα μαθήματα το Σάββατο και 2 την Κυριακή. Όποιος θέλει μπορεί να πάρει μέρος σε ένα ή περισσότερα μαθήματα.

Πληροφορίες για τα Μαθήματα:

Ανάλογα το επίπεδο και την ηλικία οι συμμετέχοντες χωρίζονται σε ομάδες και με τον εκπαιδευτή τους ξεκινούν το μάθημα. Η διάρκεια του μαθήματος θα είναι 2 ώρες.

Θα γίνουν τα ακόλουθα μαθήματα:

_ Σάββατο πρωί 10:00-12:00
_ Σάββατο μεσημέρι 13:30-15:50
_ Κυριακή πρωί 10:00-12:00
_ Κυριακή μεσημέρι 13:30-15:30

Κάθε μάθημα θα έχει τα ακόλουθα τέσσερα τμήματα:

  1. Γκρουπ αρχαρίων παιδιών.
  2. Γκρουπ παιδιών με προηγούμενη εμπειρία.
  3. Γκρουπ αρχαρίων ενηλίκων.
  4. Γκρουπ ενηλίκων με προηγούμενη εμπειρία.

Από ηλικία 5 χρονών έως ενήλικες κάθε ηλικίας μπορείτε να έρθετε στα μαθήματα αυτά.

Σκοπός των μαθημάτων είναι να μάθουμε με ασφάλεια και αποτελεσματική τεχνική να γλιστράμε με τα πέδιλα στο χιόνι σε πλαγιές μικρής κλίσης.

Μας δίνεται έτσι η δυνατότητα να κάνουμε μια σωστή αρχή στο άθλημα της χιονοδρομίας χωρίς να χρειαστεί να φύγουμε εκτός Κρήτης.

Ο εξοπλισμός χιονοδρομίας αρχαρίων (πέδιλα, μπότες, μπατόν) παρέχονται από τον Ορειβατικό σύλλογο Ρεθύμνου, (τμήμα χιονοδρομίας) και τα μαθήματα κάνει η ομάδα των καταρτισμένων εκπαιδευτών του Cretan Ski School σύμφωνα με την μεθοδολογία της Αυστριακής ομοσπονδίας.

Εσείς θα πρέπει να έχετε μαζί σας ένα καλό μπουφάν, αδιάβροχο παντελόνι ή ένα δεύτερο για να αλλάξετε αν χρειαστεί, γάντια απλά, σκούφο και γυαλιά ηλίου. Μια αντηλιακή κρέμα προσώπου είναι πολύ χρήσιμη κυρίως για τα παιδιά.

Το κόστος των μαθημάτων συμπεριλαμβάνοντας και την ενοικίαση του εξοπλισμού είναι 30€ το μάθημα.

Η διανυκτέρευση για όποιον θέλει να μείνει το βράδι εκεί θα γίνει σε ξενώνες και βίλες της περιοχής.

Είναι απαραίτητη η κράτηση θέσης μέχρι Πέμπτη βράδυ ή μέχρι εξαντλήσεως των θέσεων στο κάθε γκρουπ.

Για να κάνετε κράτηση θα χρειαστούμε τα ακόλουθα στοιχεία:

Όνομα, τηλέφωνο επικοινωνίας, νούμερο παπούτσι, ύψος, βάρος, μέρα και ώρα συμμετοχής και προηγούμενη εμπειρία στο σκι (αν υπάρχει).

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας με messager, viber, SMS ή τηλεφωνικά στο 6936820900.

Σας ευχόμαστε καλή εβδομάδα και καλό σαββατοκύριακο, και μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για ότι ερώτηση έχετε για την εκδήλωση στο 6936820900!