ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μαθήματα θεάτρου με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Βαγγέλη Λιοδάκη

Για 3η συνεχή χρονιά, τα ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΕΑΤΡΟΥ με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Βαγγέλη Λιοδάκη, προσκαλούν ερασιτέχνες και επαγγελματίες να διερευνήσουν και να ανακαλύψουν βαθύτερα μέρη του εαυτού τους μέσω της Τέχνης του Θεάτρου, να βελτιώσουν τα εκφραστικά τους μέσα και να αναπτύξουν τις υποκριτικές τους ικανότητες.

Στα ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΕΑΤΡΟΥ θα μυηθούμε βαθύτερα στην Υποκριτική Τέχνη με εφαρμογή διαφορετικών θεατρικών μεθόδων, προσαρμοσμένες κάθε φορά στις ανάγκες των συμμετεχόντων.

Στοιχεία Ορθοφωνίας, Σκηνικής Παρουσίας και Κίνησης, Σωματική Έκφραση, Αυτοσχεδιασμός, Δημιουργία Ρόλου μέσα από Ψυχοσωματικές διαδικασίες για το χτίσιμο του Χαρακτήρα και την εμβάθυνση στο Ρόλο, Μονόλογοι και τρόποι προσέγγισης τους, Ανακάλυψη του «θησαυρού» των κειμένων, είναι μερικά από τα θέματα στα οποία θα ασχοληθούν οι συμμετέχοντες στη διάρκεια της μύησης και εμβάθυνσης τους στην Υποκριτική Τέχνη.

Διδάσκει ο Βαγγέλης Λιοδάκης, απόφοιτος της Ανώτερης Σχολής Δραματικής Τέχνης “Ωδείο Αθηνών”, ο οποίος εργάζεται επαγγελματικά ως ηθοποιός από το 1983:

  • Έχει παίξει σε πάνω από 50 θεατρικές παραστάσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, στον Κινηματογράφο, στην Τηλεόραση, στην Αφήγηση, στο Ραδιόφωνο, στη Διαφήμιση,
  • Εμψυχώνει, Διδάσκει και Σκηνοθετεί Θεατρικές Ομάδες στην Κρήτη, από το 2013.
  • Παράλληλα προσφέρει ιδιαίτερα μαθήματα προετοιμασίας σε υποψήφιους δραματικών σχολών.
  • Το 2018 δημιούργησε τη θεατρική ομάδα “ΧΩΡΑφΙ” στο Ρέθυμνο, όπου παίζει και σκηνοθετεί.
  • Αναλυτικό Βιογραφικό του Βαγγέλη Λιοδάκη μπορείτε να βρείτε εδώ: http://bit.ly/2MHfGdV

Ξεκινάμε τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου στο ΧΩΡΑφΙ – Κέντρο Προαγωγής Ψυχικής Υγείας & Παραστατικών Τεχνών και οι συναντήσεις θα είναι εβδομαδιαίες.

ΠΟΤΕ; Κάθε Δευτέρα 19:30-23:30.
Κόστος: 40 ευρώ/μήνα, πλέον ΦΠΑ (όπου μήνας: 4 συναντήσεις)
Πληροφορίες και Δηλώσεις Συμμετοχής: τηλ. 6977 404305
ΧΩΡΑφΙ: Κονδυλάκη 10, Ρέθυμνο

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:
* ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η κράτηση θέσης στο τηλ. 6977 404305 *
Τηρώντας τους περιορισμούς που επιτάσσει η ασφάλεια όλων μας και η προστασία μας από τον Covid-19:

  • Ενημερωνόμαστε καθημερινά για τα νέα μέτρα προστασίας και προσαρμοζόμαστε με σεβασμό, προαίρεση, προσοχή και κανένα φόβο.
  • Τα τμήματα μας θα είναι ολιγομελή.