Μαθητικό Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης 3Χ3 στο Ρέθυμνο

To Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνου σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης διοργανώνουν στις 10 και 11 Νοεμβρίου στην Πλατεία Μικρασιατών, το τουρνουά Καλαθοσφαίρισης 3Χ3. 
Πρόκειται για ένα τουρνουά που διεξάγεται ετησίως σε 30 πόλεις της Ελλάδας και απευθύνεται σε παιδιά από 8-18 ετών. Συγκεκριμένα, στο Ρέθυμνο αυτή η διοργάνωση λαμβάνει χώρα από το 2000 περνώντας μηνύματα ευγενούς άμιλλας και ομαδο-συνεργατικότητας στα παιδιά, ανεξάρτητα από το αν ασχολούνται ή όχι με το άθλημα της καλαθοσφαίρισης. 

Τα παιδιά που επιθυμούν να συμμετάσχουν δημιουργούν ομάδες τεσσάρων (4) ατόμων με βάση την ηλικιακή τους κατηγορίας, συμπληρώνοντας το σχετικό έντυπο συμμετοχής που έχει διανεμηθεί στα σχολεία από το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου. Στη συνέχεια τα έντυπα θα πρέπει να κατατεθούν στα γραφεία του Τμήματος Αθλητισμού(Κλειστό Γυμν. Μελίνα Μερκούρη) έως την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου και ώρα 14:00 ή μια ώρα πριν την έναρξη του Τουρνουά (08:30) το Σάββατο 10 Νοεμβρίου στον προαύλιο χώρο της Πλατείας Μικρασιατών.

Εναλλακτικά, οι αιτήσεις μπορούν να γίνουν ηλεκτρονικά στο site της Ε.Ο.Κ. www.basket.gr. 

Το πρωί του Σαββάτου όλοι οι παίκτες θα πρέπει να βρίσκονται στις 08:30 στο χώρο της διοργάνωσης ενώ στο τέλος της εκδήλωσης θα απονεμηθούν σε όλους δίπλωμα συμμετοχής από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης καθώς και πλούσια δώρα στις ομάδες που θα συμμετάσχουν στους τελικούς και στους νικητές Τριπόντων & Ελευθέρων βολών.