ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Με χαμόγελα ολοκληρώθηκε η 3η αγωνιστική του Cretan Kings Assist Basketball! [φώτο]

Την Κυριακή πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η πρώτη αγωνιστική της νέας χρονιάς και 3η συνολικά του 6ου σχολικού τουρνουά «Cretan Kings Assist Basketball».

Για 3η φορά τη φετινή σεζόν εκατοντάδες μικροί μαθητές των 14 Δημοτικών Σχολείων συμμετείχαν στη μεγάλη μπασκετική γιορτή που διοργανώνεται στο πλαίσιο του κοινωνικού προγράμματος «Cretan Kings Assist». Τα παιδιά έδωσαν το «παρών», εκπροσωπώντας τα σχολεία τους, με στόχο την άθληση και τη χαρά της συμμετοχής.

Οι μικροί καλαθοσφαιριστές το διασκέδασαν με την ψυχή τους, ενώ τους αγώνες παρακολούθησαν εκατοντάδες γονείς, οι οποίοι χειροκρότησαν τις προσπάθειες των παιδιών τους. Από αυτήν την μπασκετική γιορτή δε θα μπορούσε να λείπει η μασκότ του Ρέθυμνο Cretan Kings, Κερατούκλης, ο οποίος μοίρασε αγκαλιές και χαμόγελα.

Παράλληλα στα γήπεδα βρέθηκαν και οι επαγγελματίες καλαθοσφαιριστές της ομάδας μας Μιχάλης Καμπερίδης και Ντέιβιντ Χότον, οι οποίοι συνομίλησαν με τους μικρούς αθλητές, τους έδωσαν μπασκετικές συμβουλές και φωτογραφήθηκαν μαζί τους.

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings Assist ευχαριστεί θερμά τον γυμναστή του Ρέθυμνο Cretan Kings Χρήστο Μαραυγάκη και τον Μανώλη Καλοκύρη για τη βοήθεια τους στη διαιτησία των αγώνων, τον Σύλλογο Γενικών Οικογενειακών Ιατρών Ρεθύμνου, την εταιρεία Entasis, καθώς και όλη την εθελοντική ομάδα για την πολύτιμη και ανιδιοτελή προσφορά τους.

Χορηγοί του 6ου τουρνουά μπάσκετ «Cretan Kings Assist Basketball» είναι η αεροπορική εταιρεία AEGEAN, το διαδικτυακό αθλητικό κατάστημα Heavenofbrands.com και το νερό SAMARIA.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (3η)

Κυριακή 12 Ιανουαρίου
Α’ Όμιλος
(Κεραμιδί Γήπεδο)
14ο Δ.Σ. Ρεθύμνου – 6ο Δ.Σ. Ρεθύμνου 17-12
2ο Δ.Σ. Ρεθύμνου – 8ο Δ.Σ. Ρεθύμνου 22-12
13ο Δ.Σ. Ρεθύμνου – 5ο Δ.Σ. Ρεθύμνου 22-11
Ρεπό: Δ.Σ. Ρουμελίου

Β’ Όμιλος
(Μπλε Γήπεδο)
Δ.Σ. Ατσιποπούλου – 7ο Δ.Σ. Ρεθύμνου 10-20
3ο Δ.Σ. Ρεθύμνου – Δ.Σ. Γερανίου 0-20
15ο Δ.Σ. Ρεθύμνου – 16ο Δ.Σ. Ρεθύμνου 32-07
Ρεπό: Δ.Σ. Πλακιά