ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με ένα «Γοβάκι» ξεκινάει καλοκαιρινή περιοδεία ο Γιάννης Χαρούλης

Ο Γιάννης Χαρούλης ετοιμάζει τις καλοκαιρινές του συναυλίες, όπου θα ερμηνεύσει και το νέο του τραγούδι που λέγεται “Το Γοβάκι”.

Ο Γιάννης Χαρούλης επέστρεψε στην… καρδιά μας με ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι και ετοιμάζει βαλίτσες για την καλοκαιρινή του περιοδεία. Μαζί με τους εξαίρετους μουσικούς του ξεκινούν καλοκαιρινές συναυλίες και υπόσχονται να μοιραστούν μαζί μας μουσικές της Κρήτης και χαρές που όλοι έχουμε ανάγκη μετά την πανδημία.

Παλιά και νέα τραγούδια θα γίνουν ένα το φετινό καλοκαίρι, όπως ακριβώς μια καλή παρέα που δεν κοιτά ηλικίες, χρώματα και διακρίσεις. Το ραντεβού που έδωσε με το αθηναϊκό κοινό είναι στις 27 Ιουνίου στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας… για να δώσουμε και να πάρουμε δύναμη!

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης υπόσχεται να μας παρασύρει με όσα τραγούδια έχουμε αγαπήσει και να μας συστήσει και καινούργια, από το νέο του δίσκο «Κολίμπρι». Ένα άλμπουμ γεμάτο με σκέψεις και συναισθήματα που μας θυμίζουν ότι όσες δυσκολίες και αν βιώνουμε όταν “μοιραζόμαστε”, “εκφραζόμαστε” και “επικοινωνούμε” η δύναμή μας πολλαπλασιάζεται.

Στις αποσκευές του στα καλοκαιρινά live, ο Γιάννης Χαρούλης θα έχει και το νέο του τραγούδι που λέγεται “Το Γοβάκι”. Τη μουσική υπογράφει ο ίδιος και τους στίχους η Ελένη Φωτάκη. Το κομμάτι ζωντάνεψε με τη λύρα του Λευτέρη Ανδριώτη, το κοντραμπάσο και πιάνο του Μιχάλη Καλκάνη, ενώ στην ακουστική κιθάρα ακούγεται ο Χαρούλης. Η ηχογράφηση έγινε στο στούντιο ODEON από τον Παναγιώτη Ριζόπουλο. “Το Γοβάκι” είναι διαθέσιμο στο Spotify.

Σταθμοί περιοδείας ΙΟΥΝΙΟΣ
Κύπρος: 2 Ιουνίου, Θεατράκι Λυμπίων
Κύπρος: 5 Ιουνίου, Αρχαίο Θέατρο Κουρίου
Τρίκαλα: 16 Ιουνίου, Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων
Δελφοί: 18 Ιουνίου, Φεστιβάλ Δελφών “Το Λάλον Ύδωρ”, Θέατρο Φρύνιχος
Θεσσαλονίκη: 20 Ιουνίου, Θέατρο Γης
Λάρισα: 23 Ιουνίου, Στάδιο Αλκαζάρ
Αθήνα: 27 & 28 Ιουνίου, Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας

Μαζί του οι μουσικοί: Λευτέρης Ανδριώτης/Λύρα, Βασίλης Μπαχαρίδης/Κρουστά, Θανάσης Dzingovic/Ηλεκτρική κιθάρα, Ορέστης Μπενέκας/Πλήκτρα // Σχεδιασμός Ήχου: Παναγιώτης Ριζόπουλος – Νίκος Κωνσταντάκης, Σχεδιασμός Φωτισμού: Περικλής Μαθιέλλης.

Info: Προπώληση ticketservices.gr, Εισιτήρια – Γενική Είσοδος: 15€, Εκπτωτικό: 12€, photo credits: Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, Σχεδιασμός Αφίσας: Μάνος Σιγανός.