Τελετή λήξης είχαμε την Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019 στο «2ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Α.Ο. ΑΡΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ». Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά οι ακαδημίες του Α.Ο Άρη Ρεθύμνου διοργάνωσαν καλοκαιρινό πρόγραμμα ποδοσφαίρου για παιδιά από 4 ετών και άνω και όπως αποδείχτηκε στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία αφού τα παιδιά που συμμετείχαν(40 στο σύνολο) πέρασαν αρκετά όμορφα και προπάντων δημιουργικά για περίπου 2 μήνες(από 20/06 έως και 08/08/2019).      

Το καλοκαιρινό αυτό προπονητικό πρόγραμμα περιελάμβανε αρκετό ποδόσφαιρο και παιχνίδια, δημιουργώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις στα παιδιά που συμμετείχαν να διασκεδάσουν, να περάσουν όμορφα και προπάντων εποικοδομητικά μέσο του ποδοσφαίρου το χρονικό αυτό διάστημα.

Το πρόγραμμα της τελετής λήξης που οργάνωσαν και φέτος οι ακαδημίες του Α.Ο Άρη Ρεθύμνου και οι προπονητές τους ήταν καινοτόμο και προπάντων «καλοκαιρινό» αφού διεξήχθη στην παραλία των Μισιρίων και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο «Dimitrios Village Beach Resort».

Επί της ευκαιρίας το σωματείο Α.Ο Άρη Ρεθύμνου και οι προπονητές τους θα ήθελαν να ευχαριστήσουν το ξενοδοχείο «Dimitrios Village Beach Resort» και το προσωπικό του για την άψογη φιλοξενία.  Εκεί τα παιδιά των ακαδημιών του Α.Ο Άρη Ρεθύμνου αλλά και οι γονείς τους είχαν την ευκαιρία να περάσουν πολύ όμορφα παίζοντας καλοκαιρινά παιχνίδια(Beach Soccer, Beach Volley, και παιχνίδια δοκιμασιών) για παραπάνω από δύο ώρες. Μετά το πέρας των παιχνιδιών ακολούθησε βράβευση με αναμνηστικούς Επαίνους για όλα τα παιδιά και πλούσιος μπουφές φαγητού, χυμών και ποτών για παιδιά και γονείς αντίστοιχα, προσφορά του σωματείου Α.Ο Άρη Ρεθύμνου.

Η βραδιά έκλεισε με εντυπωσιακά πυροτεχνήματα επίσης προσφορά του σωματείου Α.Ο Άρη Ρεθύμνου όπου απόλαυσαν μικροί και μεγάλοι. Ο Τεχνικός Διευθυντής και Προπονητής των Ακαδημιών του Α.Ο Άρη Ρεθύμνου Ναπολέων Σκουλούδης στην σύντομη αναφορά του προς τα παιδιά και τους γονείς που συμμετείχαν αρχικά τους ευχαρίστησε για την συνεργασία που είχαν τους δύο αυτούς καλοκαιρινούς μήνες και τους τόνισε το σκοπό και τους στόχους του προγράμματος «2ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Α.Ο. ΑΡΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ».

Το πρόγραμμα κρίθηκε άκρως επιτυχημένο και ταυτόχρονα εξελίξιμο αφού τα παιδιά που έλαβαν μέρος σε σχέση με την πρώτη χρονιά (καλοκαίρι 2018) διπλασιάστηκαν σε αριθμό, ενώ ένας από τους βασικότερους στόχους του προγράμματος μέσα από τις προπονήσεις ήταν η συντήρηση της αγωνιστικής κατάστασης των αθλητών αλλά και η απομάκρυνση για μεγάλο χρονικό διάστημα από τις ηλεκτρονικές συσκευές (κινητά, ταμπλετ, κ.α) που έχουν γίνει μάστιγα της εποχής. Ο κος Σκουλούδης  ακόμα ευχήθηκε σε όλους καλό υπόλοιπο καλοκαιριού και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το πρόγραμμα προπονήσεων της χειμερινής περιόδου στις αρχές Σεπτεμβρίου. 

Η έναρξη της νέας σεζόν 2019-2020 έχει οριστεί για την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019 στο Γήπεδο Μισιρίων στις 18:00 για όλες τις ηλικίες.

Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν από Δευτέρα 26 Αυγούστου στο γήπεδο Μισιρίων 18:00-21:00 τις καθημερινές από Δευτέρα έως και Παρασκευή.

Τα τμήματα προπονήσεων που θα λειτουργήσουν για αγόρια και κορίτσια την τρέχον ποδοσφαιρική περίοδο 2019-2020 θα είναι:

Τμήμα Α’►Κ6(ηλικίες 2014-2015),
Τμήμα Β’►Κ8(ηλικίες 2012-2013),
Τμήμα Γ’►Κ10(ηλικίες 2010-2011),
Τμήμα Δ’► Κ12 (ηλικίες 2008-2009),     
Τμήμα Ε’► Κ14(ηλικίες 2006-2007),
Τμήμα Ζ’ ►Κ16(ηλικίες 2004-2005) και
Τμήμα Η’ ► Εκγύμναση Τερματοφυλάκων (για όλες τις ηλικίες).

Για πληροφορίες λειτουργίας Ακαδημιών και άλλα θα μπορούν να απευθύνονται οι ενδιαφερόμενοι στον Τεχνικό Διευθυντή και Προπονητή Ακαδημιών Κο Ναπολέων Σκουλούδη Κιν. 6975907754 ή στον Γ. Γραμματέα του Συλλόγου Κο Χαράλαμπο Χατζηδάκη Κιν. 6974966145.