ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Με επιτυχία η δράση αλληλεγγύης από το Συνδικάτο Οικοδόμων Ρεθύμνου

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η δράση αλληλεγγύης του συνδικάτου οικοδόμων και συναφών επαγγελμάτων Ρεθύμνου που σκοπό είχε την στήριξη των συναδέλφων που λόγο της πολιτικής της κυβέρνησης τους οδήγησε στην ανεργία και χωρίς κανένα εισόδημα.

Σ’ αυτές τις δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες για όλους τους εργαζόμενους σκοπός της δράσης μας ήταν να μην λείψουν τα απαραίτητα από το γιορτινό τραπέζι των συναδέλφων μας, να αναδείξουμε το γεγονός πως μόνο μέσα από την ταξική αλληλεγγύη θα δώσουμε λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.

Ευχαριστούμε τα σούπερ μάρκετ του Ρεθύμνου (super market Παυλάκη, Χαλκιαδάκης, Σκλαβενίτης, SYNKA, Kρεαταγορά Αντωνάκης) που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του συνδικάτου, αλλά κυρίως ευχαριστούμε τους απλούς ανθρώπους που από το υστέρημα τους συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια δείχνοντας στην πράξη την δύναμη της αλληλεγγύης. Σε αυτήν την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε το επόμενο διάστημα.

Καλούμε τους συναδέλφους να απευθύνονται στο Συνδικάτο για προβλήματα που αφορούν όλες τις πτυχές της ζωής τους. Τη δουλειά, την υγεία, την μόρφωση των παιδιών τους, την απειλή για πλειστηριασμό του σπιτιού τους, για διακοπή ρεύματος, νερού κλπ. Είναι μονόδρομος για μας η συσπείρωση στο συνδικάτο για να βάλουμε φρένο στις πολιτικές τσακίζουν τις ζωές μας, για να δυναμώσει ο αγώνας για την υπεράσπιση της υγείας και των δικαιωμάτων μας.