ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Super Cup #2 MTB!

Το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Μαρτίου πραγματοποιήθηκαν με πολύ μεγάλη επιτυχία οι αγώνες SUPER CUP #2 MTB δεξιοτεχνίας, XCE και Short Track από τον ΠΑΣ Άτλαντα Ρεθύμνου, τον κ. Θωμά Μίττα, με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης και την υποστήριξη του Δήμου Ρεθύμνου.

Το παραλιακό μέτωπο στη «καρδιά» της πόλης μας χτυπούσε σε ποδηλατικούς ρυθμούς το περασμένο Σαββατοκύριακο και έγινε πόλος έλξης για τους λάτρεις του αθλήματος και όχι μόνο. Δεκάδες ποδηλάτες-τισσες από την Κρήτη και την υπόλοιπη Ελλάδα έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό, προσφέροντας πλούσιο θέαμα σε όσους βρέθηκαν στην εξαιρετικά διαμορφωμένη πίστα στην κεντρική παραλία του Ρεθύμνου. Ο καιρός ήταν ιδανικός, προσφέροντας τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για ποδηλασία, ενώ άπαντες ολοκλήρωσαν τους αγώνες χαρούμενοι και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη διοργάνωση.

Να σημειώσουμε πως το Super Cup θα επισκεφθεί και άλλες πόλεις της Ελλάδας, ενώ το Ρέθυμνο ήταν μία ξεκάθαρη επιλογή από τον διοργανωτή κ. Θωμά Μίττα, όπως ανέφερε σχετικά.

Στο αθλητικό γεγονός παραβρέθηκε ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης Μιχάλης Σαρρής, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Νίκος Προβιάς, ο εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα τουρισμού Γιώργος Γασπαράκης και ο σπουδαίος δημοσιογράφος – συγγραφέας Βασίλης Σκουντής, οι οποίοι έδωσαν συγχαρητήρια στους διοργανωτές για το σπουδαίο αυτό αθλητικό διήμερο.

Ο ΠΑΣ Άτλας Ρεθύμνου θέλει να ευχαριστήσει όλους όσοι πρόσφεραν για να δημιουργηθεί αυτό το άρτιο αποτέλεσμα, τους συμμετέχοντες για τις εμφανίσεις και την αγάπη τους για το άθλημα και τον Μεγάλο Χορηγό της διοργάνωσης ANEK LINES, ο οποίος βρίσκεται πάντα δίπλα μας.

Χ. ΚΑΣΤΡΑΝΤΑΣ: «ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ»

Μία από τις σημαντικές προσωπικότητες της ποδηλασίας που επισκέφθηκε τη διοργάνωση ήταν ο Χάρης Καστραντάς, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη διοργάνωση: «Είναι ο αγώνας που πρέπει να γίνεται σε κάθε πόλη της Ελλάδας. Αν θέλουμε να έχουμε την ανάπτυξη που επιζητούμε. Έχω τρέξει πολλές φορές στην πόλη του Ρεθύμνου και τα παιδιά περνάνε πολύ όμορφα. Η διαδρομή είναι σηματοδοτημένη από πολύ νωρίς, διώχνοντας το άγχος από τα μικρά παιδιά. Πάντα φεύγουμε με πολύ καλές αναμνήσεις», ενώ αναφέρθηκε στο γιατί να επιλέξει κανείς την ποδηλασία, αλλά και για την ομάδα του τον ΠΟΑΝ. «Το ποδήλατο μπορεί να σε ψυχαγωγήσει όσο κανένα άθλημα. Διότι έχεις επαφή με τη φύση και συνδυάζει την ταχύτητα, την τεχνική και τις συγκινήσεις του αθλητισμού. Κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε με την ακαδημία μας. Έχουμε αγάπη για αυτό που κάνουμε, διότι μόνο με αυτήν μπορείς να εξελίξεις αυτό που κάνεις».