ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Με μεγάλη επιτυχία η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσαν οι «Χοροκρήτες»!

Το Σάββατο 06 Μαρτίου ο Λαογραφικός Όμιλος Χοροκρήτες και τα μέλη του, πραγματοποίησαν για πρώτη φορά εθελοντική αιμοδοσία στις εγκαταστάσεις του Ομίλου, Αντισμηναρχου Βασιλάκη 17 στο Ρέθυμνο, με τεράστια επιτυχία!

Ο πρόεδρος και χοροδιδάσκαλος των Χοροκρητών κ Μανώλης Καπαρός δήλωσε:

«Η κοινωνία του Ρεθύμνου αλλά και της Κρήτης ολόκληρης έχει αποδείξει στο παρελθόν και το επιβεβαιώνει καθημερινά ότι έχει ανθρώπους με κοινωνικές ευαισθησίες και ανεπτυγμένο το αίσθημα του εθελοντισμού και της προσφοράς!

Ευχαριστούμε όσους αγκάλιασαν αυτή την προσπάθεια, ήρθαν, αιμοδότησαν, προσπάθησαν αλλά και τη μεγάλη οικογένεια των Χοροκρητών που βοήθησαν στην διοργάνωση.

Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ρεθύμνου ‘Δότες Ζωής’, το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Ρεθυμνου και το ΕΚΑΒ με τον οδηγό του, για την άψογη συνεργασία! Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους υποστηρικτές της ημέρας αυτής για την προσφορά τους, το Σούπερ Μάρκετ Σπανουδάκη στον Αδελιανό Κάμπο καθώς και το Βασίλη Στουρνάρα με το ψητοπωλείο Κάνδαυλος και το εστιατόριο Italian Corner στην Καλλιθέα! Στις μέρες μας είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν άνθρωποι που δίχως δεύτερη σκέψη στηρίζουν και επικροτούν πρωτοβουλίες και δράσεις»!

Ο πολιτισμός και η παράδοση αυτού του τόπου είναι άμεσα συνδεδεμένα με τον εθελοντισμό και την προσφορά και το απεδειξαν για μια ακόμα φορά!! Κάτι τόσο απλό αλλά τόσο σημαντικό!!