ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε η «Παρέα της Αγάπης»

Την Κυριακή 18/2/2024 βρεθήκαμε στο Ρέθυμνο για προγραμματισμένη αιμοδοσία, η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Λυκείου Ελληνίδων, σε συνεργασία με τη μαμά του Γιάννη.

Η ανταπόκριση των Ρεθεμνιωτών, ήταν συγκινητική. Νιώσαμε τη ζεστασιά, το ενδιαφέρον και την προσφορά των ανθρώπων που αγκάλιασαν την προσπάθειά μας. Ουσιαστικά ήταν μια γιορτή, με την αίθουσα να πλημμυρίζει από χαμόγελα, ευχαριστίες, συγχαρητήρια και πολλά, πολλά μπράβο. Υπήρξαν βέβαια στιγμές, που στην αίθουσα επικρατούσε το αδιαχώρητο, καθώς η προσέλευση ήταν συνεχής. Όμως χάρις στις προσπάθειες του προσωπικού Αιμοδοσίας ΠΑΓΝΗ η εξυπηρέτηση των αιμοδοτών ήταν τέλεια.

Συγκινητική ήταν και η παρουσία από το 547 αερομεταφερόμενο Τάγμα Πεζικού καθώς επίσης και το Τάγμα Εθνοφυλακής Ρεθύμνης, που έδωσαν αίμα, πολύ δε περισσότερο, αφού μετέθεσαν κατά μία ώρα νωρίτερα μια προγραμματισμένη άσκησή τους, για να προλάβουν να έλθουν στις ώρες της αιμοδοσίας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε πρώτα από όλα όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και προσέφεραν λίγο χρόνο από τη ζωή τους, μαζί με μία φιάλη αίμα, για τα παιδιά της κλινικής Αιματολογία – Ογκολογία Παιδιών και Εφήβων Κρήτης Τους υποστηρικτές μας, την καρναβαλική ομάδα «ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ», τον Όμιλο βρακοφόρων Κρήτης, το σωματείο «ΔΟΤΕΣ ΖΩΗΣ» που ενημέρωσαν και έκαναν εγγραφές δότες μυελού των οστών, τον Δικηγορικό Σύλλογο Ρεθύμνης, και τους χορηγούς επικοινωνίας ραδιοφωνικούς σταθμούς και εφημερίδες.

Στη συνέχεια, όλους τους φορείς του Ρεθύμνου, οι οποίοι βρέθηκαν στον φιλόξενο χώρο του Λυκείου Ελληνίδων για να συγχαρούν και να επιβραβεύσουν όλους τους συντελεστές, οργανωτές και αιμοδότες. Βρέθηκαν από νωρίς στην αίθουσα αιμοδοσίας, ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γιώργης Μαρινάκης, ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. κ. Πρόδρομος, ο Δήμαρχος Μυλοποτάμου κ. Γιώργος Κλάδος, οι Αντιδημάρχοι Ρεθύμνου κ. Δημήτρης Λελεδάκης , κ. Στέλιος Σπανουδάκης , Αντιδήμαρχος Μυλοποτάμου Ζαχαρίας Λαδιανός η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Ρεθύμνου κ. Ρένα Κουτσαλεδάκη, η οποία μάλιστα συμμετείχε στην αιμοδοσία, ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Ρεθύμνου κ. Βασίλης Θεοδωράκης, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πλευριανών, το πρόεδρο της κοινότητας Γερανίου κ. Νικολακάκη και τον πρόεδρο της κοινότητας Καρές κ. Βουρβαχάκη.

Ευχαριστούμε την Πρόδερο κα Φέφη Βαλαρή και τη διοίκηση του Λυκείου Ελληνίδων, που μας προσέφερε με χαρά και ζεστασιά την αίθουσα στο κτίριο του, για να πραγματοποιηθεί η αιμοδοσία. Τους χορηγούς μας. To ξενοδοχείο Achillion palace για την υπέροχη φιλοξενία που μας προσέφερε, Το φούρνο Πρινάρης με τα λαχταριστά βουτήματα, Το σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης για τα νερά τους χυμούς Το Βlack Βox για τις υπέροχες μουσικές επιλογές του Το κατάστημα Tsagarakis.gr για τα όμορφα ξύλινα διακοσμητικά που προσφέραμε ως δώρο στους συνδιοργανωτές – υποστηρικτές. Την κα Δέσποινα Σπαντιδάκη για τις ζεστές μαντινάδες.

Η αιμοδοσία του Ρεθύμνου μας δίνει ελπίδα, δύναμη και κουράγιο, για να συνεχίσουμε να προσφέρουμε χαμόγελα στα παιδιά της κλινικής και στους γονείς τους.

«Παρέα της Αγάπης»