ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Με μεγάλη επιτυχία το 1o Carnival Run στο Ρέθυμνο

Mε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο πιο αποκριάτικος αγώνας δρόμου της Ελλάδας με την ονομασία 1o Carnival Run που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019 στην πλατεία Μικρασιατών Ρεθύμνου.

Πλήθος κόσμου, μικροί και μεγάλοι διέσχισαν ιστορικές συνοικίες και συνάντησαν τα μνημεία της μαγευτικής παλιάς πόλης του Ρεθύμνου.

Το σωματείο «ΣΤΡΙΓΓΛΕΣ» ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες της αθλητικής δράσης και ανανεώνει το ραντεβού για την επόμενη χρονιά με περισσότερο κέφι και την τρέλα της αποκριάς.

Η διοργανώτρια ομάδα «ΣΤΡΙΓΓΛΕΣ» ευχαριστεί τους φορείς που βοήθησαν στην οργάνωση και διεξαγωγή της αθλητικής δράσης και πιο συγκεκριμένα:

  • Το τμήμα αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνου
  • Τον Αθλητικό Σύλλογο Δρομέων Υγείας Ρεθύμνου
  • Την Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης
  • Το πολιτιστικό τμήμα του Δήμου-Κ.Ε.ΔΗ.Ρ.

Ευχαριστούμε την Τροχαία Ρεθυμνου και το Σωμα σαμαρειτών του Ελληνικού Ερυθρου Σταυρού για την συνεργασία.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την καρναβαλική ομάδα «Έκατσε η κουτσή κατσίκα» για την βοήθεια της και την συνεργασία που είχαμε.

Oλα τα έσοδα από την προαιρετική συνεισφορά 1€ που είχε ο κάθε συμμετέχοντας δόθηκαν στο Σώμα Σαμαρειτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Τέλος η διοργάνωση δεν θα μπορουσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την υποστήριξη των χορηγών μας: Coca cola, QuickFoto.gr ,Kτεο Αutovision, Bueno Hotel.

Να είμαστε όλοι καλα και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου στον πιο αποκριάτικο αγώνα δρόμου της Ελλάδας!