ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Με μέλη του Σ.Α.Ο.Ρ συναντήθηκε ο Γιώργης Μαρινάκης

Στο πλαίσιο του προεκλογικού διαλόγου με την κοινωνία ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Αντίληψη», Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γιώργης Χ. Μαρινάκης, είχε εποικοδομητική συζήτηση με τον πρόεδρο του Σωματείου Αλληλοβοηθείας Οφειλετών Ρεθύμνου κ. Ιωσήφ Σουχλάκη και άλλα μέλη του Δ.Σ. του σωματείου. 

Οι εκπρόσωποι του ΣΑΟΡ παρουσίασαν τις κύριες θέσεις τους κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα μέλη του σωματείου με τους πλειστηριασμούς. 

Ο κ. Μαρινάκης άκουσε με προσοχή τις θέσεις που αναπτύχθηκαν και εξέφρασε το έντονο ενδιαφέρον του για τα φλέγοντα θέματα που απασχολούν τους δανειολήπτες. Ο ίδιος επισήμανε, ότι ο δήμος δεν διαθέτει θεσμική ή οικονομική δυνατότητα ώστε να συμβάλει ουσιαστικά στην συνολική αντιμετώπιση του προβλήματος αλλά παρέθεσε νομικές πληροφορίες που θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν στο πλαίσιο των διεκδικήσεων των δανειοληπτών. 

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων εφ’ όλης της ύλης και αμοιβαία δέσμευση για συνέχιση της επικοινωνίας γύρω από το συγκεκριμένο ζήτημα που αντιμετωπίζει μεγάλο μέρος της κοινωνίας.