ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗ

Με πλήθος κόσμου η παρουσίαση του βιβλίου “ΤΑ ΣΑΚΤΟΥΡΙΑ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ”

Με την παρουσία αρχών αλλά και πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου στο Ιστορικό και Πολιτιστικό Κέντρο Σακτουριών η παρουσίαση του βιβλίου “ΤΑ ΣΑΚΤΟΥΡΙΑ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ” με συγγραφέα τον Αντώνη Στιβακτάκη και παρουσιαστές τον Κωστή Ηλ. Παπαδάκη, θεολόγο – φιλόλογο και συγγραφέα και τον Θεόδωρο Πελαντάκη φιλόλογο – συγγραφέα και συντονίστρια την δημοσιογράφο Ελένη Γκοντέ -Τζανακάκη.

Από όλους εμάς επιβάλλεται να διαφυλάξουμε με κάθε τρόπο την ιστορία μας και να την κληροδοτήσουμε στις επόμενες γενιές για να αποτελεί φωτεινό φάρο στην πορεία προς το μέλλον, αλλά και να τιμούμε όλους αυτούς που με τους αγώνες και τις θυσίες τους προσέφεραν στην εθνική μας μνήμη.

Γι’ αυτό πρέπει να είμαστε περήφανοι για το χωριό μας και να γνωρίζουμε την παρουσία και την προσφορά του στη ζωή και στην ιστορία και για τη συγκλονιστική όντως πορεία του στα μονοπάτια της ιστορίας.

Ευχαριστούμε τον συγγραφέα του βιβλίου μας κύριο Αντώνιο Στιβακτακη για την μεγάλη του ανιδιοτελή προσφορά στην ανάδειξη και διαφύλαξη της ιστορίας μας, αλλά ευχαριστούμε και όλους όσους βοήθησαν με τα πνευματικά τους εφόδια, αλλά και οικονομικά.

Το βιβλίο διατίθεται από τον σύλλογο μας. Πληροφορίες τηλ 6979272235

Με εκτίμηση το ΔΣ του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΣΑΚΤΟΥΡΙΑΝΩΝ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΩΝ