ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Με πολύ χορό και διασκέδαση έκοψε την πίτα του ο Παναρκαδικός! [φώτο]

Την πίτα του για το 2024 έκοψε την Πέμπτη (22/02) ο Παναρκαδικός, μέσα σε μια ζεστή και όμορφη ατμόσφαιρα στην ταβέρνα “ΠΟΠΗ” στον Αδελιανό Κάμπο. 

Από νωρίς είχε μαζευτεί η ομάδα εκεί, με τη Διοίκηση, το προπονητικό επιτελείο αλλά και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να δηλώνουν παρών και να βρίσκουν στιγμές χαλάρωσης μακριά από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις που έχουν. 

Επίσης, παρευρέθηκαν και διάφοροι εκπρόσωποι και συγκεκριμένα από τον Δήμο Ρεθύμνου ήταν εκεί ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νίκος Προβιάς, ενώ από την ΕΠΣ Ρεθύμνου, ο Γενικός Γραμματέας, Γιώργος Δασκαλομαρκάκης. 

Στη συνέχεια η διοίκηση έκοψε την πίτα και ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους να έχουν υγεία και να πετύχουν όσους στόχους έχουν βάλει μέσα στο 2024, τόσο σε προσωπικό όσο, σε επαγγελματικό και αγωνιστικό επίπεδο. 

Μετά ο Φραγκιός Παπαδογιαννάκης με το συγκρότημά του, ανέβασε τη διασκέδαση στα ύψη, με πολύ τραγούδι και χορό, ενώ υπήρχαν και αρκετοί ποδοσφαιριστές μας οι οποίοι ξεχώρισαν με τις χορευτικές τους ικανότητες.