ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗ

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το ταξίδι του Street Food Festival – Δεν θα πραγματοποιηθεί στο Ρέθυμνο

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το ταξίδι του Street Food Festival για φέτος. Το φεστιβάλ φαγητού που ξεκίνησε από το Εθνικό Στάδιο Χανίων το Μάιο και συνεχίστηκε στο Ηράκλειο το Σεπτέμβριο συγκέντρωσε χιλιάδες επισκέπτες από όλα τα μέρη του κόσμου.

Οι πολυάριθμοι επισκέπτες απόλαυσαν μια απόλυτα χορταστική εμπειρία, αφού πέρα από την μεγάλη ποικιλία αλμυρών και γλυκών γεύσεων, άκουσαν djs και μπάντες να παίζουν live, παρακολούθησαν εντυπωσιακά χορευτικά, έπαιξαν food games, ενώ και οι μικροί φίλοι του φεστιβάλ δεν έμειναν παραπονεμένοι, αφού οι διοργανωτές είχαν μεριμνήσει και γι’αυτούς με πολυάριθμα φουσκωτά παιχνίδια.

Οι διοργανωτές θα ήθελαν να ευχαριστήσουν το Παγκρήτιο Στάδιο, αλλά και το Εθνικό Στάδιο Χανίων για την εξαιρετική φιλοξενία, τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού για τη στήριξη, την Εθελοντική ομάδα του Ερυθρού Σταυρού για την παρουσία τους, τους χορηγούς του φεστιβάλ, αλλά και τις επιχειρήσεις εντός και εκτός Κρήτης, που πρόσφεραν πολλές διαφορετικές και συνάμα νόστιμες επιλογές στους χιλιάδες επισκέπτες.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους εργάστηκαν για ακόμα μία χρονιά για την επιτυχία του φετινού Street Food Festival στους δύο νομούς.

Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να πρέπει να ανακοινώσουμε την ακύρωση του φεστιβάλ του Ρεθύμνου, μιας και η ακύρωση συμμετοχών “κυριολεκτικά τις τελευταίες ημέρες”, δεν μας επιτρέπει να προσφέρουμε αυτό που πρεσβεύει το φεστιβάλ μας. Ένα πλουραλισμό γεύσεων που θα μπορεί να απολαύσει ο επισκέπτης.

Ευχαριστούμε εκ’των προτέρων για την κατανόηση και υποσχόμαστε να είμαστε και πάλι μαζί, σε νέους γευστικούς προορισμούς το 2023!

Για περισσότερες πληροφορίες και πλούσιο φωτογραφικό υλικό, μπορείτε να επισκεφτείτε τις σελίδες μας:
fb: Street Food Festival Crete
instagram: street_food_festival_crete

Εκ μέρους των διοργανωτών,
Μαρίνα Παπαμανωλιουδάκη – Ανδρέας Γαρυφαλής