Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Street Food Festival στο Ρέθυμνο!

Με πολύ μεγάλη προσέλευση κόσμου, αλλά και με απόλυτη ασφάλεια διεξήχθη το πρώτο Street Food Festival του Ρεθύμνου, που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 9 Αυγούστου στη Πλατεία Μικρασιατών.

Οι διοργανωτές είχαν φροντίσει την κάθε λεπτομέρεια, ώστε οι επισκέπτες, Έλληνες, αλλά και σε μεγάλο ποσοστό ξένοι, να γευτούν τις διαφορετικές κουζίνες και να απολαύσουν τη μουσική τους χωρίς να υπάρξει ο παραμικρός συνωστισμός. Η πολυάριθμη ομάδα που εργάστηκε για το φεστιβάλ, φρόντιζε διαρκώς ώστε να επεμβαίνει όπου χρειαστεί για να τηρούνται οι αποστάσεις, ενώ η ομάδα καθαρισμού ήταν εκεί για να απολυμάνει κάθε τραπέζι πριν καθίσει ο επόμενος επισκέπτης.

Έτσι ο κόσμος κατέφθασε από νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής για να διασκεδάσει τρώγοντας με την παρέα του. Οι πολυάριθμες γεύσεις από επιχειρήσεις όλου του νησιού και το χαμηλό κόστος των μερίδων, αποτέλεσαν σημαντικό πόλο έλξης για κόσμο όλων των ηλικιών, που δεν έχασαν την ευκαιρία να ζήσουν τη πιο Street Food εμπειρία, στην ειδικά διαμορφωμένη για τη περίσταση, Πλατεία Μικρασιατών. DJs από κάθε άκρη του νησιού διασκέδασαν το κοινό με ποικίλα ακούσματα για όλα τα γούστα.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά  το Δήμο Ρεθύμνου, την Περιφέρεια Κρήτης, το Σύλλογο Ξενοδόχων, αλλά και το Σύλλογο Εστίασης που στάθηκαν στο πλευρό της διοργάνωσης, στηρίζοντας έμπρακτα την εκδήλωση, αλλά και τα τοπικά μέσα που προέβαλαν το πρώτο φεστιβάλ φαγητού του Ρεθύμνου.

Το Street Food Festival βάζει πλώρη για το Ηράκλειο στις 4-5-6 Σεπτεμβρίου και καλεί επιχειρήσεις αλλά και φίλους να συναντηθούν εκ’νέου στο Παγκρήτιο Στάδιο,  για να ολοκληρωθεί το τόσο «νόστιμο» ταξίδι με το καλύτερο και ασφαλέστερο τρόπο.

https://www.facebook.com/watch/?v=644189346304039