ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Με ποσό – ρεκόρ για την ενίσχυση της «Φλόγας» πραγματοποιήθηκε στο Ρέθυμνο η δράση «Απλώνουμε Ευτυχία»!


Το Σάββατο 24/2, ο ΡΕΘΥΜΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΕΝΤΡΩΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ διοργάνωσε στην πόλη του Ρεθύμνου, τη δράση «Απλώνουμε Ευτυχία», με σκοπό αφενός να αφυπνίσουμε γονείς και παιδιά το συναίσθημα της χαράς και της ευτυχίας, αφετέρου να ενισχύσουμε την δράση και την προσπάθεια του Συλλόγου «ΦΛΟΓΑ», που ενισχύει παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες.

Πραγματικά, τα λόγια είναι φτωχά να περιγράψουν τα συναισθήματά μας, η συμμετοχή, η ζεστασιά και η χαρά που μας μεταδώσατε ήταν μοναδικές. Πλημμύρισε η Πλατεία Αγνώστου, ένα ζωντανό ποτάμι έγινε η Αρκαδίου και τέλος στην Πλατεία Μικρασιατών, στήθηκε ένας ατελείωτος χορός αγάπης, προσφοράς και κοινωνικής αλληλεγγύης. Παιδιά, γονείς, φίλοι, μικροί και μεγάλοι, «Άπλωσαν την Ευτυχία τους» και δημιούργησαν μια πολύχρωμη μπουγάδα!

Η μεγαλύτερη όμως ικανοποίηση και αναγνώριση της πρωτοβουλίας μας, ήταν η απίστευτη ανταπόκριση, στο κάλεσμα για την ενίσχυση της «ΦΛΟΓΑΣ». Το ποσό που συγκεντρώθηκε ήταν 4.476,02 €, το οποίο αποτελεί το μεγαλύτερο ποσό που έχει συγκεντρωθεί, σε οποιοδήποτε σημείο έχει λάβει χώρα αυτή η δράση!

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΡΕΘΥΜΝΟ!

Δε θα μπορούσαμε όμως να μην ευχαριστήσουμε τους χορηγούς και τους συμπαραστάτες μας σε αυτή την προσπάθεια. Τους «ΔΟΤΕΣ ΖΩΗΣ» και το σύλλογο «ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ». Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο «ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ», τα βιβλιοπωλεία «ΚΛΑΨΙΝΑΚΗΣ» και «ΛΙΑΝΔΡΗΣ», το κατάστημα «MAX» και τον Κο Μιχάλη Χαλκιαδάκη για την ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης. Επίσης τον Dj Γιώργο Μιχελινάκη καθώς και ένα μεγάλο Μπράβο και Ευχαριστώ στη Διεύθυνση ΤΡΟΧΑΙΑΣ Ρεθύμνου και στους ΣΑΜΑΡΕΙΤΕΣ για τη σημαντική τους βοήθεια στη Δράση μας.

Το πιο μεγάλο ευχαριστώ όμως ανήκει, σε όλους εσάς που αγκαλιάσατε και υποστηρίξατε αυτήν την προσπάθειά μας.
Δεσμευόμαστε ως σύλλογος και ως παιδαγωγοί, να εκπληρώνουμε και να ικανοποιούμε πάντα, όλες τις ανάγκες
και τις βάσεις που απαιτούνται για τα παιδιά αυτών των ηλικιών. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε και σας
υποσχόμαστε νέες και αντίστοιχες δράσεις στο μέλλον.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ! ! !