ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΟΣΜΟΣ

Με τα …ντοματίνια πήραν τον Μακρόν σε αγορά του Παρισιού!

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε σήμερα τον Εμανουέλ Μακρόν κατά την επίσκεψή του σε μια αγορά βορειοδυτικά του Παρισιού, λίγα μόνο 24ωρα μετά την επανεκλογή του. Την ώρα που βρισκόταν ανάμεσα σε κατάμεστο πλήθος κάποιοι πέταξαν ντοματίνια προς τα πάνω του.

Ο ίδιος ο Μακρόν φαινόταν να αγνοεί τι συνέβαινε μέχρι που κάποιος από το πλήθος φώναξε «βλήμα» και οι σωματοφύλακες σήκωσαν τα χέρια πάνω από το κεφάλι του Γάλλου ηγέτη για να τον καλύψουν.

Στη συνέχεια, κάποιος άνοιξε μια μαύρη ομπρέλα για να τον θωρακίσει, και η ασφάλειά του τον οδήγησε σε κοντινό πάγκο της αγοράς, όπου και παρέμεινε για λίγο ο Γάλλος πρόεδρος μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα.

Σε ένα βίντεο, φαίνεται αμέσως μετά την ρίψη των ντοματών, ένας περαστικός να σκαρφαλώνει σε ένα τραπέζι ή κάτι άλλο και από εκείνο το ύψος να πέφτει προς τα πίσω, προς την κατεύθυνση των ανθρώπων γύρω από τον Μακρόν.

Ο άνδρας φάνηκε σαν να ρίχνει γροθιά καθώς βρισκόταν στον αέρα. Ακούστηκαν κραυγές καθώς προσγειώθηκε δυνατά πάνω στο πλήθος και έπεσε στο έδαφος.

Ο Μακρόν, φαινομενικά αβλαβής και ατάραχος, συνέχισε χαρούμενος τον περίπατό του στο Cergy-Pontoise, μιλώντας με τους ανθρώπους στην αγορά. Είπε στους δημοσιογράφους ότι επισκέφτηκε την εργατική γειτονιά στο πλαίσιο της υπόσχεσής του να ενώσει τη Γαλλία μετά τη δύσκολη προεδρική εκστρατεία.

ΜΕΣΩefsyn.gr