ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΟΣΜΟΣ

Με την …Σαντορίνη τα έβαλε 18χρονη YouTuber!

«Η Σαντορίνη είναι ένας απλός γκρεμός. Σιγά το πράγμα δηλαδή. Βράχια, παραλίες της… κακιάς ώρας και γενικά ένα χάλι ».

Τάδε έφη Χάλεϊ Παμ μια 18χρονη youtuber, η οποία άκουσε τα εξ αμάξης από πολλούς ακόλουθους της τόσο στο youtube όσο και στο Instagram. Στο πρώτο έχει δύο εκατομμύρια συνδρομητές και στο δεύτερο σχεδόν ένα εκατομμύριο ακολούθους.

Σε ένα 35λεπτο παραλήρημα, η νεαρή χαρακτήρισε το κυκλαδίτικο νησί ως γκρεμό, χωρίς παραλίες, ενώ προέτρεψε τον κόσμο να μην επισκέπτεται την Ελλάδα, λόγω οικονομικής κρίσης.

«Σας συνιστώ έντονα να μην πάτε στην Ελλάδα. Όχι μόνο ζορίζονται οικονομικά, μαζί και η κυβέρνησή τους, αλλά γενικά δεν περνάς ωραία». Η 18χρονη προσθέτει επίσης ότι ενοχλήθηκε από την πολυκοσμία στα σοκάκια που δεν την άφηνε να ψωνίσει, ενώ προσθέτει ότι τα τοπία εκτός της Χώρας είναι απλά επίπεδα και καθόλου όμορφα. Όπως εξηγεί στο βίντεο της η νεαρή Αμερικανή, περίμενε κάτι πολύ διαφορετικό, με βάση τις φωτογραφίες που είχε δει στο Instagram, γι’ αυτό και απογοητεύτηκε οικτρά…

Πάντως, για την ιστορία, η επόμενη στάση του ταξιδιού της, στη Μήλο, ήταν αρκετά πιο ευχάριστη, όπως αναφέρει η ίδια.

Μετά το… «θάψιμο» στη Σαντορίνη, η Pham συνεχίζει την κριτική του ταξιδιού της λέγοντας ότι, όταν επέστρεψε τελικά μετά κόπων και βασάνων στην πατρίδα της (έχοντας ξοδέψει χιλιάδες δολάρια επιπλέον λόγω της ανικανότητάς της να κλείσει online εισιτήρια στις σωστές ημερομηνίες), ταλαιπωρήθηκε από διάρροια και ένα σοβαρό γυναικολογικό πρόβλημα.

Ειδικότερα, εξηγεί ότι παρουσίασε ορισμένα άκρως επώδυνα έλκη στα γεννητικά της όργανα, κάτι που την έκανε να «οργιστεί με τον Θεό» επειδή «ως παρθένα» δεν της αξίζει να αντιμετωπίζει τέτοια προβλήματα – μια ακόμα δήλωση που προκάλεσε… χαμό στην ενότητα των σχολίων.

«Περιμένω να κάνω σεξ μετά τον γάμο και, παρ’ όλα αυτά το αιδοίο μου τιμωρείται; Γιατί να μου τύχει εμένα αυτό;» είπε μεταξύ άλλων η 18χρονη, αφήνοντας άφωνους πολλούς συνδρομητές της.

Όπως είναι φυσικό, τα όσα… ανεκδιήγητα αναφέρει η YouTuber στο βίντεο της προκάλεσαν οργή σε πολλούς φαν της, που δήλωσαν ότι θα καταργήσουν την εγγραφή τους από το κανάλι της. «Η Haley Pham έκανε ένα ολόκληρο βίντεο 30 λεπτών λέγοντας ότι δεν πρέπει κανείς να πάει στην Ελλάδα λόγω της οικονομίας της και έπειτα υπονοώντας ότι τα κορίτσια που είναι σεξουαλικά ενεργά αξίζουν να αρρωστήσουν περισσότερο από την ίδια, μια παρθένα» έγραψε ένας χρήστης.

Δεκάδες άλλοι χαρακτήρισαν τη νεαρή «αδαή», «κακομαθημένη» και «ανόητη», υποστηρίζοντας τις ομορφιές της Σαντορίνης και της χώρας μας.