ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Με τις εμβληματικές αρχηγούς Ελευθερία Δαφέρμου και Μαρία Κελαΐδη ο ΑΟ ΡΕΑ

Ο ΑΟ ΡΕΑ ανακοινώνει τη συνεργασία με τις δύο εμβληματικές αρχηγούς, Ελευθερία Δαφέρμου και Μαρία Κελαϊδή.

Κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί την απουσία δύο εκ των ακρογωνιαίων λίθων του Ρεθυμνιώτικου ποδοσφαίρου Γυναικών. Οι δύο αρχηγοί, η 30χρονη (γεν. 18/12/1992) αμυντικός, Μαρία Κελαϊδή και η 29χρονη (γεν. 30/7/1993) μέσος, Ελευθερία Δαφέρμου, θα ηγηθούν της φετινής προσπάθειας και της νέας εποχής στη Ρεθυμνιακή Ένωση Αθλητών.

Τα λόγια είναι περιττά για την Ελευθερία Δαφέρμου, η οποία είναι η… ζωντανή ιστορία του Ρεθυμνιώτικου ποδοσφαίρου Γυναικών, ούσα μέλος του για πολλά χρόνια (Κρήσσες, Αστέρας Ρεθύμνου) και έχοντας ζήσει τα χρόνια της αναγέννηση ως και την κορυφή, ενώ διακρίνεται για τον χαρακτήρα και τις ηγετικές της ικανότητες.

Η Μαρία Κελαϊδή είναι από τις «κολώνες» της αμυντικής γραμμής και είναι πανέτοιμη για την 3η συνεχόμενη παρουσία της στα μεγάλα «σαλόνια». Προέρχεται από μία σπουδαία σεζόν, όπου η εξαιρετική της παρουσία βοήθησε την ομάδα στο να αναδειχθεί σε 4η καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος.

Ο ΑΟ ΡΕΑ αισθάνεται ευγνωμοσύνη για τις δύο αυτές σπουδαίες παίκτριες, Μαρία Κελαϊδή και Ελευθερία Δαφέρμου, οι οποίες θα αποτελέσουν κομμάτι της καινούριας προσπάθειας για την ανάδειξη του ποδοσφαίρου Γυναικών στο Ρέθυμνο. Τους ευχόμαστε υγεία και μία όμορφη ποδοσφαιρική σεζόν.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΑΦΕΡΜΟΥ: «ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ»

«Νομίζω το πιο σημαντικό από όλα είναι η ίδια η ύπαρξη της ομάδας. Το ότι συνεχίζουμε και μάλιστα στην Α’ Εθνική κατηγορία, εκεί όπου ανήκουμε ούτως ή άλλως, είναι σίγουρα δικαίωση έπειτα από όλη αυτή την πορεία που έχουμε χαράξει μέχρι και τώρα.
Και ερχόμαστε στο σήμερα, στην νεοσύστατη ομάδα της ΡΕΑ. Κάθε ευχή δηλώνει επιθυμία και ελπίδα λένε. Μας χαροποιεί ιδιαίτερα αυτή η εξέλιξη. Δουλεύοντας πολύ σκληρά, θα τα δώσουμε όλα. Με στόχο να εξελιχθούμε, να ζήσουμε και πάλι όμορφες στιγμές πάνω από όλα με την αγάπη μας για αυτό το άθλημα και με σκοπό την ανάπτυξή και τη διάδοσή του μέσα από τη φιλοσοφία αυτού του νέου εγχειρήματος, εκπροσωπώντας επάξια τη πόλη μας και ελπίζοντας ότι θα αγκαλιάσει τη προσπάθειά μας όπως της αξίζει πραγματικά».

ΜΑΡΙΑ ΚΕΛΑΪΔΗ: «ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ»

«Νιώθω πολύ χαρούμενη καθώς η ομάδα μου θα συνεχίζει να αγωνίζεται και φέτος στην Α’ εθνική κατηγορία. Είμαστε η μοναδική γυναικεία ομάδα που εκπροσωπεί το Ρέθυμνο πόσο μάλλον και στην ανώτερη κατηγορία.
Οι στόχοι για την νέα χρονιά είναι να διατηρήσουμε το υγιές και οικογενειακό κλίμα που πάντοτε προσπαθούμε να προάγουμε. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι η νέα μας ομάδα μέρα με τη μέρα θα προσπαθεί να εξελίσσεται όλο και περισσότερο ώστε να χτίζουμε ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο και να διαμορφωνόμαστε ποδοσφαιρικά».