ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Με τον βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Ευάγγελο Αποστολάκη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Μυλοποτάμου

Ο Ναύαρχος εν αποστρατεία, Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Πρώην Υπουργός Άμυνας και Βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ–Προοδευτική ΣυμμαχίαΕυάγγελος Αποστολάκης συνοδευόμενος από το  Συντονιστή της Ν.Ε. Ρεθύμνου του κόμματος Θοδωρή Δουλουμπέκη, πραγματοποίησε την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου επίσημη επίσκεψη στο Δήμο Μυλοποτάμου, όπου συναντήθηκε με το Δήμαρχο, κ. Κλάδο Γεώργιο.

Οι δυο τους αντάλλαξαν ιδέες και συζήτησαν για όλα τα μείζονα ζητήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Τοπική Αυτοδιοίκηση. Ο Δήμαρχος Μυλοποτάμου περιέγραψε τις προτεραιότητες αλλά και τους στόχους που έχουν τεθεί από τη δημοτική αρχή για το επόμενο διάστημα, ενώ παράλληλα δήλωσε ότι έχουν γίνει σημαντικά βήματα προς την επίτευξη τους.

Ο κ. Αποστολάκης, ακούγοντας προσεκτικά τις ανησυχίες και τις προτάσεις των αντιδημάρχων, δεσμεύτηκε να ενεργήσει ως γέφυρα μεταξύ του Δήμου Μυλοποτάμου και των αρμόδιων κρατικών οργάνων για την αναζήτηση βιώσιμων λύσεων.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης οι κ. Γεώργιος Γιαννουσάκης , κ. Εμμανουήλ Αυγενάκης, κ. Σκαράκη Ιωάννα καθώς και οι Αντιδήμαρχοι κ. Νύκταρης Αστρινός, κ. Βουκάλης Ιωσήφ, κ. Μανόλης Καλυβιανάκης , ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κιαγιάς Γεώργιος, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ κ. Σωπασής Μιχαήλ και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Ρουμπάκης Μηνάς.