ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με τους Γιώργη Μανωλάκη και Γιάννη Παπατζανή συνεχίζεται το 9ο Φεστιβάλ Αντίβαρο

Με τους Γιώργη Μανωλάκη και Γιάννη Παπατζανή συνεχίζεται το 9ο Φεστιβάλ Αντίβαρο. Την Κυριακή 10 Μαρτίου στις 9 το βράδυ στο θεατράκι της οδού Κριτοβουλίδου στο Ρέθυμνο οι δυο μουσικοί μάς καλούν σε μια ξεχωριστή βραδιά, στο ύφος που τείνει να καθιερώσει για τον συγκεκριμένο χώρο το Αντίβαρο: προσεκτικά επιλεγμένες συνθέσεις, μυσταγωγική ατμόσφαιρα, συναυλιακή ακρόαση.

Ο Γιώργης Μανωλάκης εμφανίζεται για πρώτη φορά στο Φεστιβάλ Αντίβαρο. Γόνος μουσικής οικογένειας, κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στον χώρο της μουσικής της Κρήτης με τους Χαΐνηδες. Από κει και πέρα οι ελληνικές και διεθνείς συνεργασίες του αποτελούν σταθμούς και βήματα που τον έχουν φέρει σταδιακά στην κορυφή, σε μεγάλα διεθνή φεστιβάλ και οργανισμούς, με διεθνούς φήμης δεξιοτέχνες της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

Μαζί του ο Γιάννης Παπατζανής, γνώριμος στους φίλους του Φεστιβάλ Αντίβαρο από τις εξαιρετικά επιτυχημένες συναυλίες με τον Ψαρογιώργη και τον Haig Yazdjian και με μια εξίσου σημαντική ελληνική και διεθνή καριέρα. Οι δυο τους υπόσχονται ένα πρόγραμμα που σέβεται και τιμά την μουσική παράδοση της Κρήτης, την ίδια στιγμή που την γονιμοποιεί, αξιοποιώντας ακούσματα της Ανατολικής Μεσογείου και τον αυτοσχεδιασμό, με τον πιο δημιουργικό τρόπο. 

Το εισιτήριο παραμένει στα 10 Ευρώ (8 μειωμένο) 

Τηλέφωνο κρατήσεων 6988399325