ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Μεγάλες επιτυχίες των μαθητών/τριών λυκείων του Ρεθύμνου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα σχολικών αγώνων

Μετά από δύο χρόνια απουσίας των μαθητών και μαθητριών των Γενικών Λυκείων και ΕΠΑΛ από τους Σχολικούς Αγώνες, λόγω πανδημίας και αναστολή όλων των σχολικών πρωταθλημάτων, το άνοιγμα όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων έφερε μεγάλες επιτυχίες των μαθητών και μαθητριών στα ατομικά και ομαδικά αθλήματα.

Σημαντική επιτυχία είχαν οι μαθητές της Ενόργανης Γυμναστικής. Συγκεκριμένα ο Βασίλειος Προβιάς του 2ου ΓΕΛ Ρεθύμνου κατέκτησε την πρώτη θέση στο Δίζυγο σε όλη την Ελλάδα ενώ ο Ιωάννης Περδικάκης του 3ου ΓΕΛ Ρεθύμνου κατέκτησε την δεύτερη θέση στο Μονόζυγο σε όλη την Ελλάδα.

Επίσης σημαντικές επιτυχίες είχαν και οι μαθητές και οι μαθήτριες στο ομαδικά αθλήματα.

Συγκεκριμένα, οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ, οι μαθητές του 2ου ΓΕΛ και οι μαθήτριες του 1ου ΓΕΛ βγήκαν πρωταθλητές Κρήτης στο ποδόσφαιρο, στην Πετοσφαίριση και στην Καλαθοσφαίριση αντίστοιχα.

Τέλος, σημαντικές επιτυχίες είχαν και οι μαθητές και οι μαθήτριες του Κλασικού Αθλητισμού.

Συγκεκριμένα, ο Παπακωνσταντής Γεώργος και η Φακιδάρη Μαρία του ΓΕΛ Περάματος στο Ακόντιο και στο Έπταθλο αντίστοιχα είχαν πολύ καλές επιδόσεις στη τελική φάση των αγώνων του Κλασικού Αθλητισμού.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους μαθητές και στις μαθήτριες των ομαδικών αθλημάτων στη Αθήνα όπου θα διεξαχθεί η τελική φάση των αγώνων.