ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Μεγάλη νίκη του Παντελή Μουρτζανού στο Δήμο Αμαρίου

Με την ανακοίνωση των πρώτων αποτελεσμάτων των δημοτικών εκλογών για το Δήμο Αμαρίου και τη θριαμβευτική επικράτηση του ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΑΜΑΡΙ Νέα Πορεία» και επανεκλεγέντας για 3η φορά Δήμαρχος Αμαρίου κ. Παντελής Μουρτζανός προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλες τις Αμαριώτισσες και όλους τους Αμαριώτες. Είμαι ειλικρινά ευγνώμων προς όλους. Η αγάπη και η στήριξη σας ξεπέρασε σήμερα κάθε προηγούμενο. Είναι πραγματικά συγκλονιστική. Η ισχυρή εντολή των συνδημοτών μας, αποτελεί, για εμένα προσωπικά, ύψιστη τιμή και ταυτόχρονα μέγιστη ευθύνη, την οποία και αντιλαμβάνομαι πλήρως. Η εμπιστοσύνη σας, αποτελεί ηθική μας υποχρέωση να προχωρήσουμε μπροστά. Να συνεχίσουμε όλοι μαζί, ενωμένοι, με ταχύτερο βηματισμό, ακόμα πιο αποτελεσματικά την επόμενη μέρα. Να πάμε το Αμάρι ψηλότερα, με «πυξίδα» το όραμα και το σχέδιο το οποίο θέσαμε στην κρίση σας σε αυτές τις δημοτικές εκλογές. Την ισχυρή αυτή εντολή, δεσμεύομαι να την τιμήσω στο ακέραιο, μένοντας πιστός σε όσα έχω υποσχεθεί για το αύριο του τόπου μας, απέναντι στη καθεμία και τον καθένα από εσάς. Σήμερα, αφήνουμε πίσω όσα μας πλήγωσαν σε αυτή την προεκλογική περίοδο.

Η επόμενη μέρα των εκλογών βρίσκει το Αμάρι πιο ενωμένο και πιο δυνατό. Δεσμεύομαι πως, όλοι μαζί, θα εργαστούμε σκληρά και με αφοσίωση για να διασφαλίσουμε το καλύτερο αποτέλεσμα απέναντι στις προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας. Όλοι μαζί, θα σχεδιάσουμε και θα υλοποιήσουμε την ερχόμενη πενταετία, περισσότερα έργα υποδομής στη περιοχή μας, από αυτά που ήδη έχουμε προγραμματίσει. Για το μέλλον των παιδιών μας. Για την πρόοδο και την ανάπτυξη του Αμαρίου. Σας ζητώ να σταθείτε δίπλα μας. Σε αυτή μας την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς. Το Αμάρι μας ενώνει και μας χρειάζεται όλους. Σας ευχαριστώ, για άλλη μια φορά, από καρδιάς, για τη μεγάλη νίκη».