ΜΟΥΣΙΚΗ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Μελίνα Ασλανίδου live στο Κτήμα Θυμέλη!

Κυριακή 5 Ιανουαρίου, 2020 ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΦΩΤΩΝ

Ξεκινάμε τη νέα δεκαετία δυναμικά! Μία μοναδική εμφάνιση της ΜΕΛΙΝΑΣ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ στην πόλη του Ρεθύμνου για να τραγουδήσουμε μαζί παλιές και νέες επιτυχίες, να χορέψουμε και να γλεντήσουμε μέχρι το πρωί!

Η δημοφιλής ερμηνεύτρια Μελίνα Ασλανίδου που έγινε γνωστή στο πανελλήνιο με το τραγούδι «Τι σου ’κανα και πίνεις» του Μίμη Πλέσσα και Λευτέρη Παπαδόπουλου, έχει συνεργαστεί με κορυφαία καλλιτεχνικά ονόματα, όπως οι Χρήστος Νικολόπουλος, Γιώργος Νταλάρας, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Αντώνης Ρέμος , Αντώνης Βαρδής, Ορφέας Περίδης, Δημήτρης Μητροπάνος, Γλυκερία, Στέλιος Διονυσίου, Γιάννης Κότσιρας, Γιάννης Πλούταρχος και πολλοί ακόμη. Σημαντική στιγμή στην πολύ αξιόλογη διαδρομή της, ήταν η παράσταση που πραγματοποίησε στο Town Hall Theatre του Manhattan στη Νέα Υόρκη. Μια ιδιαίτερη δική της παράσταση, σε ένα αφιέρωμα στα τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου. Ήταν η πρώτη φορά που παρουσιάστηκε στην Νέα Υόρκη μια τέτοια παράσταση και γνώρισε μεγάλη επιτυχία.

Οι επιτυχίες και οι αξιόλογες συνεργασίες διαδέχονται, στο μεταξύ, η μια την άλλη, προσθέτοντας καινούργιες σελίδες στο καλλιτεχνικό βιογραφικό της. Κάθε δισκογραφική της δουλειά είναι και μια διαφορετική πρόταση, ένα καινούργιο μουσικό βήμα, που πάντα διακρίνεται από την ποιότητα που την διακρίνει και το ξεχωριστό μέταλλο της φωνής της. Η Μελίνα Ασλανίδου ανήκει στην κατηγορία των μεγάλων καλλιτεχνών, που αναζητούν διαρκώς καινούργια εκφραστικά μονοπάτια, γοητεύοντας πάντα το κοινό.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΠΟΥ: ΚΤΗΜΑ ΘΥΜΕΛΗ, 3ο ΧΛΜ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ-ΣΠΗΛΙΟΥ
ΠΟΤΕ: ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΦΩΤΩΝ, ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, 2020
ΩΡΑ: ΕΝΑΡΞΗ 22:30.
ΚΟΣΤΟΣ: 35€ ΤΟ ΑΤΟΜΟ/ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ 2 ΠΟΤΑ ΣΤΟ ΜΠΑΡ)
ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙ:
2 εισιτήρια = εμφιαλωμένο κρασί
4 εισιτήρια = απλή φιάλη
5 εισιτήρια = σπέσιαλ φιάλη
Οι φιάλες σερβίρονται με ποικιλία λαχανικών και φρουτοσαλάτα.
Τα εμφιαλωμένα κρασιά σερβίρονται με ποικιλία αλλαντικών/τυριών.

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: Rethemnos.gr