ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μεταφορά των εκδηλώσεων του Εμπορικού Συλλόγου στο Κέντρο Νέων Δήμου Ρεθύμνης

Λόγω κακοκαιρίας, οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις του Εμπορικού Συλλόγου Ρεθύμνης για την Πέμπτη 29 και την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου, θα μεταφερθούν στην Αίθουσα Κέντρου Νέων Δήμου Ρεθύμνης.

eortazo-psonizo

Την Παρασκευή 30/12 με ένα υπέροχο  τετράωρο πρόγραμμα για τους μικρούς μας φίλους  που θα ξεκινήσει στις  12:00 το μεσημέρι και θα διαρκέσει ως  τις 4:00 το απόγευμα.

Ο κόσμος  θα μπορεί να  επισκεφθεί  το γραφείο του Άι Βασίλη, να δει, να φωτογραφηθεί με τον αγαπημένο Άγιο, και να γράψει αμέσως το γράμμα του. Στην βιβλιοθήκη του υπάρχει δυνατότητα για ανταλλαγή βιβλίων. Εκεί θα είναι και η κυρία Άι Βασίλη με ένα  κέρασμα έκπληξη!

Στη συνέχεια το μικρό μας ξωτικό στο γιορτινό του σκηνικό θα βάψει τους μικρούς μας φίλους  με απίθανα γιορτινά σχεδία. Η μασκότ μας θα κρατήσει τον ρυθμό και θα παρασύρει μικρούς και μεγάλους σε ένα ξέφρενο πάρτι!

Θα κεραστούν όλοι λαχταριστά μπισκότα και ζεστό ρόφημα! Τέλος η βροχή από σαπουνόφουσκες  θα απογειώσει την εκδήλωση!

Για το καλύτερο κλείσιμο της ημέρας στον ίδιο χώρο στις 6:00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η συναυλία:  «Μουσική με το Κουιντέτο της Δημοτικής Φιλαρμονικής Ρίθυ brass» σε μια άκρως εορταστική ατμόσφαιρα.

Σας περιμένουμε όλους!

δείτε που είναι το Κέντρο Νέων Δήμου Ρεθύμνης