ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Μια γυναίκα νεκρή και δύο παιδιά μεταξύ των τραυματιών σε τροχαίο στην Σκαλέτα Ρεθύμνου!

Ακαριαίο θάνατο βρήκε μία 83χρονη στο τροχαίο που σημειώθηκε λίγο μετά τις 10.30 το πρωί στον ΒΟΑΚ, στο ύψος της Σκαλέτας Ρεθύμνου.

Στο τροχαίο ενεπλάκησαν τρία οχήματα, με τα δύο να συγκρούονται μετωπικά. Συνολικά επέβαιναν 10 άτομα σε αυτά. Βαριά τραυματισμένο είναι και ένα 5χρονο κοριτσάκι, ενώ οι υπόλοιποι επιβαίνοντες, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία είναι καλά στην υγεία τους και εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του goodnet.gr από το Nοσοκομείο Ρεθύμνου, το 5χρονο κορίτσι διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ, ενώ το ίδιο αναμένεται να γίνει με το 2χρονο αδερφάκι του, επίσης κορίτσι, που φέρει κάταγμα λεκάνης. Η μητέρα τους είναι καλά στην υγεία της. Πρόκειται για τους επιβαίνοντες στο ένα αυτοκίνητο.

Στο δεύτερο αυτοκίνητο, πλην της 83χρονης που έχασε τη ζωή της, επέβαιναν 3 ακόμα ενήλικες. Ένα αντρόγυνο 56 ετών, εκ των οποίων η γυναίκα είναι πολυτραυματίας και εισήχθη στο χειρουργείο. Ο σύζυγος της φέρει μηριαίο κάταγμα και θα χειρουργηθεί αργότερα. Στο πίσω κάθισμα καθόταν ένας ακόμα 55χρονος που είναι καλά στην υγεία του.

πηγή goodnet.gr – eparxies.gr