ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Μια Πράξη Αγάπης και Ελπίδας: Εθελοντική Αιμοδοσία από το Ι.ΣΑΕΚ MBS My Business School Ρεθύμνου

Το Ι.ΣΑΕΚ MBS My Business School Ρεθύμνου, πιστό στην κοινωνική του ευθύνη και στην προσφορά πίσω στην κοινότητα, διοργανώνει αύριο Πέμπτη μια εκδήλωση αιμοδοσίας στις εγκαταστάσεις του στο Κουμπέ, προσκαλώντας όλους τους φοιτητές, το διδακτικό και διοικητικό προσωπικό, καθώς και την ευρύτερη κοινότητα του Ρεθύμνου να λάβουν μέρος σε αυτή τη ζωτικής σημασίας προσπάθεια.

Ημερομηνία Διεξαγωγής: 11/02/2024 Ώρες: 10:00π.μ. – 3:00μ.μ.

Τοποθεσία: Εγκαταστάσεις ΙΕΚ MBS My Business School, Ρέθυμνο

Σε μια εποχή όπου η ανάγκη για αίμα είναι διαρκής και η σημασία της εθελοντικής αιμοδοσίας ενισχύεται, το ΙΕΚ MBS καλεί την κοινωνία του Ρεθύμνου να ενωθεί για αυτό το καίριο σκοπό. Μέσω αυτής της πρωτοβουλίας, ελπίζουμε να συμβάλουμε στη στήριξη των νοσοκομείων και των ανθρώπων που έχουν επείγουσα ανάγκη για αίμα.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με την κινητή Μονάδα Αίματος του νοσοκομείου Ρεθύμνης, εξασφαλίζοντας την υψηλή ποιότητα και ασφάλεια της διαδικασίας αιμοδοσίας. Όλοι οι δότες θα υποβληθούν σε προληπτικό έλεγχο και θα λάβουν οδηγίες και συμβουλές από ειδικευμένο ιατρικό προσωπικό πριν και μετά την αιμοδοσία.

Καλούμε όλους να δείξουν την αλληλεγγύη και την ανθρωπιά τους, συμμετέχοντας σε αυτή την πράξη αγάπης και ελπίδας. Η συμμετοχή σας μπορεί να κάνει τη διαφορά στη ζωή κάποιου ανθρώπου.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες για την εκδήλωση, παρακαλούμε επικοινωνήστε με:

Τηλέφωνο: 2831024111 Email: mbs.mybusiness@gmail.com

Διεύθυνση:Σταμαθιουδάκη, 98 κουμπές

Αναμένουμε την ενεργή συμμετοχή και την υποστήριξή σας σε αυτή την κρίσιμη προσπάθεια. Μαζί, μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά!