ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Μια βραδιά γέλιου στο Σωματά για τη στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου Ρεθύμνου

Μια «Βραδιά Γέλιου» με εμπνευστή και ταλαντούχο εκφραστή τον Στάθη Μονιάκη, απέφερε χαμόγελα ικανοποίησης στους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου (Σύμπραξη Δ. Ρεθύμνης και ΑΜΚΕ «Ξένιος Ζευς»).

Η φιλανθρωπική εκδήλωση διοργανώθηκε την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023, στο Σωματά Ρεθύμνου, από το Τμήμα Εφαρμογής Προγραμμάτων Κοινωνικής Προστασίας- Γραφείο Κοινωνικών Παροχών του Δήμου Ρεθύμνης με τη θερμή υποστήριξη του Πολιτιστικού Συλλόγου Σωματά.

Στη διάρκεια της, μεταξύ άλλων, έγινε παρουσίαση του βιβλίου του κ. Στ. Μονιάκη «365 Ανέκδοτα: Ένα για κάθε μέρα». Ο καλλιτεχνικός δημιουργός διέθεσε τα έσοδα από τις πωλήσεις του βιβλίου του, στην αγορά τροφίμων μακράς διαρκείας τα οποία θα διανεμηθούν από το Κοινωνικό Παντοπωλείο στις οικογένειες συμπολιτών μας που ωφελούνται από τη Δομή.

Ο Δήμος Ρεθύμνης, και η αρμόδια Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δρ Άννα Ελευθεριάδου – Γκίκα, ευχαριστούν θερμά τον κ. Μονιάκη, τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Σωματά και όλους όσοι συμμετείχαν στην εκδήλωση συνθέτοντας μια κοινότητα ανθρώπων που μοιράζονται αξίες και συναισθήματα ανθρωπισμού, αλληλεγγύης, ενότητας και αλληλοϋποστήριξης.

Το παράδειγμα τους αξίζει μίμησης και επαίνου.