ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗ

MINOAN LINES – Νέα Καλοκαιρινή Προσφορά: 20% έκπτωση για τις Κυκλάδες με το πολυτελές High-speed Catamaran Santorini Palace

Η MINOAN LINES, εκδηλώνοντας έμπρακτα  την κοινωνική της ευαισθησία και το ενδιαφέρον της προς το επιβατικό κοινό, συνεχίζει αδιάλειπτα το κοινωνικό της έργο και ανανεώνει τις ειδικές προσφορές και εκπτώσεις στις γραμμές που δραστηριοποιείται.

20% ΕΚΠΤΩΣΗ στη Γραμμή των Κυκλάδων με το πολυτελές Catamaran SANTORINI PALACE

Η MINOAN LINES, σε συνέχεια της από 29 Ιουνίου Καλοκαιρινής Προσφοράς, ανακοινώνει έκπτωση 20% για ταξίδια έως 30/09/2023 με το πολυτελές High-speed Catamaran Santorini Palace.

Έως την Τρίτη 25 Ιουλίου αγοράστε τα εισιτήριά σας και επωφεληθείτε με έκπτωση 20% για Μύκονο, Σαντορίνη, Πάρο, Σύρο, Νάξο ή Τήνο, από τον Πειραιά ή από το Ηράκλειο, με ένα κλικ στο www.minoan.gr, είτε με ένα τηλεφώνημα στα πρακτορεία / λιμενικά γραφεία της MINOAN LINES ή στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα.

Όροι και Προϋποθέσεις

Η νέα προσφορά ισχύει για τη Γραμμή των Κυκλάδων:

  • για αγορές εισιτηρίων από 18 έως 25 Ιουλίου,
  • για ταξίδια που θα έχουν ολοκληρωθεί έως και 30/09/2023
  • σε οικονομικές θέσεις ECONOMY & PREMIUM ECONOMY
  • Η προσφορά δεν συνδυάζεται με κανένα άλλο πακέτο ή έκπτωση.
  • Σε περίπτωση ακύρωσης των εισιτηρίων της προσφοράς, εφαρμόζεται η ακυρωτική πολιτική της εταιρείας

Το καλοκαίρι συνεχίζεται… και η MINOAN LINES φροντίζει να το απολαμβάνετε με άνεση, ταχύτητα, συνέπεια, ασφάλεια, πολυτέλεια σε συνδυασμό με μοναδικές προσφορές σε όλες τις γραμμές της, ΚΡΗΤΗ, ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΠΕΙΡΑΙΑ.